Tırlatmaya az kaldı :(

denef72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.670
2
meltem hanım .senelerdir kayıvalidemle geçinemedik .uzun yıllar beraber yaşadık aynı evde .ben kendi evime geçtikten 3 hafta sonra kayınvalidem felç geçirdi .o dönem çalışıyodum kayınvalideme kızı baktı ..hala düzelmedi ... şimdi sıraya koyduk 3 ayda 1 ay bende ...ama kayınvalidemden o kadar nefret ediyorum ki inanın sesini duyunca bile sinirlerim laçkalaşıyo .beni zamanında sevmemiş .horlamış bir insana niçin katlanmak zorundayım diye kendime kızıyorum .ama eşim için bakıyorum ilk önce...ama ben mutlu degilim .ben kendimi kullanılmış hissediyorum .onun yüzünden evde hapis kalıyorum 1 ay buda çok zoruma gidiyor.meltem hanım iyilik yapmaya çalışırken günah sahibi oluyorum ...bu duygularımdan arınmak istiyorum ..,insan sevmedigi insanla zorla, istemeyerek ilgileniyorsa bu benim hayatımda duygularımda yaralar açıyor..... .felçli oldugu halde hala bana köpek diyebilen bir insan bu ...ayrıca benim görümcelerim kayınvalideleriyle asla ilgilenmeyen birileri .ama bana annelerine bakmam konusunda baskı yaptılar .çok zoruma gidiyo ..bana nasıl bir öneriniz olabilir...

Bu durumda bir karar vermeniz, seçim yapmanız lazım. Ya tüm kızgınlıklarınızı geride bırakacak ve eşinizin annesine bakacaksınız, ya da kızgınlarınızı yanınızda taşıyacak ve eşinizin annesine bakmayacaksınız. Bu çok önemli bir karar, ama mutlak bir karar vermelisniz. Hem kızgınlarınızı yanınızda taşıyıp hem de bu bakım işini sürdürürseniz, siz hastalanırsınız.
Kendinizi korumalısınız. Bir karar vermelisiniz.

X