Davranış Bozuklukları tırlatmak üzereyimmm kızım uyumuyorr

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
13 aylık kızım hiç uyumayı sevmiyor, uykuszluk 5günlükken başladı 20günlükken kolik oldu gece 12 sabah 4 hep ağlıyordu. geceleri acillere koştruyorduk hep :KK43: zor bi dönemdi neyseki 5.ayına girince bitti. sonrada diş çıkarma bilmem ne derken iştahsızlıkla birlikte uykusuzluk başladı. şimdi 13 aylık ve hiç gece kesintisiz uyumadı. her gece en az 3 kez uyanıyor ağlıyor artık 2.çocğu yapmaya düşünmeye korkar oldum. komşularım bile rahatsız oluyor artık. kendi kendine uyumayı geçtim ayakta sallansada sallamaya razıyım ama ayağımda durmuyor.hamak beşik aldık onda uyuyor.tabi evde değilkende çarşafta sallanıyor öyle uyuyor ama yarım saate uyanıyor. e uyksnuda alamayınca huysuz oluyor.çok hareketli çok konuşkan sağlığında bi problem yok çok şükür. ama bütün gün uyksuz dolaşması hiç içime sinmiyor. doktorlar gecer deyip gönderiyor yokmu bunun bi çaresi????

:) kk ya girmeyeli 1 yıl oluyor, bu konuyu görünce çok güldüm, aslında bir zamanlar sorunum olan konuyu bukadar dert etmek garip geldi. evet kızım çok ağlıyordu tam 1 yaşından sonra hepsi geçti uyuyor yiyor. şimdi 23 aylık maşallah laf dinleyen uslu bi kız oldu çişimizi bile öğrendik:) çok geveze bi kız oldu ama konuşması bizi mutlu ediyor. neyseki çocuklar büyüyor sağlıkla, her zorluk geçip gidiyor allah başka dertler vermesin.

Buralara gelmeyeli 11 yıl olmus😆 okuyunca ne güldüm. O ağlak kizim tam 11 yasinda cok guzel bir kız oldu 🥰 yemek yemiyor diye üzülüyordum ama şimdi de az ye kizim diyorum 😅 ah zaman ne hızlı.

Son düzenleme:
allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum sanki benim kızımi anlatmışsin bir de bizde iştahsızlikta var 11 aylık 6.5 kg gece en az 5 kere uyanır memeyi emzik olarak kullanıyo sanki ben uzanarak emzirıyorum artık uyuşada biraz diğer tarafa dönsem diyorum hertarafım tutuluyor çocuk gerçektende çok çok zor ama allah tüm istiyenlere nasip etsin bu arada kusura bakma bi yardımım dokunamadi ama yine de yazmak istedim

Benim oğlumda küçükken neredeyse 4 saat uyku ile gezerdi. Gece 1 de yatar 5 te 6 da kalkardı. Öğlen uykusu hak getire...:) çok zorlu bir bebekti.
Yanlış anlamayın ama bir çocuk psikiyatristine götürüp başka bir sorun mu var onu anlamaya çalışın...

13 aylık kızım hiç uyumayı sevmiyor, uykuszluk 5günlükken başladı 20günlükken kolik oldu gece 12 sabah 4 hep ağlıyordu. geceleri acillere koştruyorduk hep :( zor bi dönemdi neyseki 5.ayına girince bitti. sonrada diş çıkarma bilmem ne derken iştahsızlıkla birlikte uykusuzluk başladı. şimdi 13 aylık ve hiç gece kesintisiz uyumadı. her gece en az 3 kez uyanıyor ağlıyor artık 2.çocğu yapmaya düşünmeye korkar oldum. komşularım bile rahatsız oluyor artık. kendi kendine uyumayı geçtim ayakta sallansada sallamaya razıyım ama ayağımda durmuyor.hamak beşik aldık onda uyuyor.tabi evde değilkende çarşafta sallanıyor öyle uyuyor ama yarım saate uyanıyor. e uyksnuda alamayınca huysuz oluyor.çok hareketli çok konuşkan sağlığında bi problem yok çok şükür. ama bütün gün uyksuz dolaşması hiç içime sinmiyor. doktorlar gecer deyip gönderiyor yokmu bunun bi çaresi????

merhabalar aynı sorunları bende yaşadım şu an oğlum 1,5 yaşında diş problemi olmazsa, uyuyor,öğlen'leride uyuyo yalnız benimki emiyor emmek onu sakinleştiriyor seninki emiyormu yoksa mamamı kulanıyor karnı tok mu açmı ona dikkat et birde bir yerleri ağrıyordur önce doyur suyunu içir sonra fitil dene bakalım nasıl olacak sorunun hala devam ediyorsa ...

Back