- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
13 aylık kızım hiç uyumayı sevmiyor, uykuszluk 5günlükken başladı 20günlükken kolik oldu gece 12 sabah 4 hep ağlıyordu. geceleri acillere koştruyorduk hep zor bi dönemdi neyseki 5.ayına girince bitti. sonrada diş çıkarma bilmem ne derken iştahsızlıkla birlikte uykusuzluk başladı. şimdi 13 aylık ve hiç gece kesintisiz uyumadı. her gece en az 3 kez uyanıyor ağlıyor artık 2.çocğu yapmaya düşünmeye korkar oldum. komşularım bile rahatsız oluyor artık. kendi kendine uyumayı geçtim ayakta sallansada sallamaya razıyım ama ayağımda durmuyor.hamak beşik aldık onda uyuyor.tabi evde değilkende çarşafta sallanıyor öyle uyuyor ama yarım saate uyanıyor. e uyksnuda alamayınca huysuz oluyor.çok hareketli çok konuşkan sağlığında bi problem yok çok şükür. ama bütün gün uyksuz dolaşması hiç içime sinmiyor. doktorlar gecer deyip gönderiyor yokmu bunun bi çaresi????
:) kk ya girmeyeli 1 yıl oluyor, bu konuyu görünce çok güldüm, aslında bir zamanlar sorunum olan konuyu bukadar dert etmek garip geldi. evet kızım çok ağlıyordu tam 1 yaşından sonra hepsi geçti uyuyor yiyor. şimdi 23 aylık maşallah laf dinleyen uslu bi kız oldu çişimizi bile öğrendik:) çok geveze bi kız oldu ama konuşması bizi mutlu ediyor. neyseki çocuklar büyüyor sağlıkla, her zorluk geçip gidiyor allah başka dertler vermesin.
Buralara gelmeyeli 11 yıl olmus okuyunca ne güldüm. O ağlak kizim tam 11 yasinda cok guzel bir kız oldu yemek yemiyor diye üzülüyordum ama şimdi de az ye kizim diyorum ah zaman ne hızlı.
:) kk ya girmeyeli 1 yıl oluyor, bu konuyu görünce çok güldüm, aslında bir zamanlar sorunum olan konuyu bukadar dert etmek garip geldi. evet kızım çok ağlıyordu tam 1 yaşından sonra hepsi geçti uyuyor yiyor. şimdi 23 aylık maşallah laf dinleyen uslu bi kız oldu çişimizi bile öğrendik:) çok geveze bi kız oldu ama konuşması bizi mutlu ediyor. neyseki çocuklar büyüyor sağlıkla, her zorluk geçip gidiyor allah başka dertler vermesin.
Buralara gelmeyeli 11 yıl olmus okuyunca ne güldüm. O ağlak kizim tam 11 yasinda cok guzel bir kız oldu yemek yemiyor diye üzülüyordum ama şimdi de az ye kizim diyorum ah zaman ne hızlı.
Son düzenleme: