Tipplasti (Burun ucu estetiği)

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
bu operasyonla ilgili şöyle bilgiler mevcut:

TİPPLASTİ (BURUN UCU ESTETİĞİ)

Burun ucundaki şekil bozukluklarını gidermek için yapılan işleme tipplasti denilmektedir. Burun ucunda düşüklük,genişlik,asimetri gibi şikayetler burun ucu estetiği ile giderilmektedir.Burun ucunuzdan memnun değilseniz sizde şikayetlerinizden burun ucu estetiği işlemi ile kurtulabilirsiniz.Burun Ucu Estetiği Ameliyatı öncesinde doktorunuzla yapacağınız ön görüşme çok önemlidir. Ameliyat öncesi muayenede, istediğiniz burun ucu şeklini ve yapılacak işlemleri doktorunuzla ayrıntılı konuşmanız burun ucu estetiği ameliyatınızın başarısı için çok önemlidir.

Burun Ucu Estetiği Ameliyatı Tekniği;

Burun ucu estetiği ameliyatında burun kemiklerine,burun orta bölmesi olan septuma dokunulmadan,sadece burun ucundaki kıkırdaklar ve yumuşak dokulara işlem yapılmaktadır.Burun ucu estetiği işlemi burun içinden yapıldığı için,burun dışından gözüken iz oluşmaz.Burun içindeki kesiler kendiliğinden eriyen iplerle kapatılır.Burun ucu estetiği genellikle genel anestezi ile yapılmaktadır.Burun ucu estetiği işlemi ortalama 45 dk-1 saat sürer.Ameliyat sonrasında ilk gün hastanede kalmaktasınız.

Ben de bu operasyonu geçirmek istiyorum, 2 sebepten; genel anestezi uygulanmasını istemiyorum, bundan korkuyorum. zaten burun kemiğimde ciddi bir problemim de yok; ancak burun ucumun ciddi anlamda düzeltilmesi gerekiyor :) ve tipplasti olursa daha doğal bir görünüm elde edileceğini düşünüyorum. Bu operasyonu geçirmiş olanlar veya bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilirler mi acaba?

bende burun ucumdan memnun diilim. düşük duruyor ve resimlerde sivri çıkıyor gibime geliyor.

umarım bu ameliyatı olan vardır da bizi bilgilendirir. fiyatları nedir, acılı oluyor mu çok fazla? hangi doktor iyidir vs? yardımcı olursanız sevinirim.

ßen sormuStum buruN uCu 2500 riNopLasti 3000 demişLerdi keŞke yarısı kAdar Olsa bugün gider yaptırırıM

bende burun ucumdan memnun diilim. düşük duruyor ve resimlerde sivri çıkıyor gibime geliyor.

umarım bu ameliyatı olan vardır da bizi bilgilendirir. fiyatları nedir, acılı oluyor mu çok fazla? hangi doktor iyidir vs? yardımcı olursanız sevinirim.

ben tunc tiryakiye iple burun aski operasyonu olmak istiyorum.burun ucu ameliyati icin tasarimlari nasil yapabiliriz bir bilgin varmi arkadasim.

ben tunc tiryakiye iple burun aski operasyonu olmak istiyorum.burun ucu ameliyati icin tasarimlari nasil yapabiliriz bir bilgin varmi arkadasim.

askiyla yapilan yöntemi fazla tavsiye etmediklerini duymustum diger konularda.. ama onda belki doktorun hatasi olmus olabilir..ama iyi bi arastir yaptirmadan önce canim

burun ucu kıkırdağım çok yumusakmıs, yumusak kıkırdakların burun ameliyatın dezavantaj oldugunu okumustum, dogru mu?

burun ucu kıkırdağım çok yumusakmıs, yumusak kıkırdakların burun ameliyatın dezavantaj oldugunu okumustum, dogru mu?

Bunun yanı sıra çok sert olmasıda dezavantaj(mış), derinin çok kalın yada ince olmasıda dezavantaj(mış) O kadar çok şey etkenmişki ameliyatta çok iyi araştırmak gerekiyor.

Bunun yanı sıra çok sert olmasıda dezavantaj(mış), derinin çok kalın yada ince olmasıda dezavantaj(mış) O kadar çok şey etkenmişki ameliyatta çok iyi araştırmak gerekiyor.

Hay allah demek sert olsaydı diye üzülmeme gerek yok her türlüsünde risk var, teşekkürler:KK61:

arkadaşlar banada 3000 demişlerdi bunlar niye böyle çok isitoyr yaa burun ucu için birde askı tekniği iyi dğeilmiş

Burun ucu 3000 tl mı ? nasıl oluyor burun ameliyatları :18::18::18::18:
Bende burun deliklerimi küçültmek isterdim ,var mı böyle bir ameliyat ?

X