Tipimle dalga geciyorlar

Onlar arkadaş değil ..gerekirse ylanız kalnbu insanlarla takılma

Ben cırkın oldugunuzu dusunmuyorum
Sizin kusurlu bulduğunuz bı yeriniz var mı?

Diyelim ki çirkinsin bunu estetikle değiştirebilirsin. Ama o insanlar, ruh çirkinliklerini asla değiştiremeyecekler. Gerçekten arkadaşın olsalardı sana böyle şeyler söylemezlerdi. Onlar arkadaşın değil. Kendini üzmene değmez. Biraz para ile halledilemeyecek şey yok. Bak ünlülere, ne hallerden ne hallere geliyorlar.

Kimsenin güzellik algısına uymak zorunda değilsiniz. Her kadın özel ve güzeldir. Yine de kendinizde beğenmediğiniz bir yer varsa ağlamak yerine düzeltmek için uğraşın. Mesela göbeğim var bu benim çirkin hissetmeme sebep oluyorsa ağlamak yerine spor yapmam gerekir. Bunun gibi. Kendinizi sevin ve özgüvenli olun. Size birisi çirkin diyorsa o kişi sizin arkadaşınız olamaz. Bu tarz kişilerden de uzak durun lütfen.

Belki de cekemiyorlar .

Zorbalayarak egolarını tatmin ediyorlar. Siz özgüveninizi asla düşürmeyin her zaman aynaya bakın bugün çok güzelim diyin. Enerjinizi asla negatife çekmeyin bazı kadınlar güzel buldukları kadınlarıda aşağı çekmek için kulp bulur gözü şöyle kaşı şöyle diye. Benim lisede belime kadar altın sarısı saçlarım için “sarı çok ucuz bi renk, esmerin tadı var vıdı vıdı “ diyen kezbanlar vardı. hatta göz rengim için ela çok saçma bi renk ya yeşil ya kahve olcak ki gözlerin derinliği olsun diyodu bu kız yani böyle insanlar her yerde her şekilde olacaklar.

Bakımlı ve temizsen çirkin olma ihtimalin yoktur
Onu da geçtim güzelliğin en önemli bileşenlerinden birisi de auradır
Arkadaşlarının böyle konuşmalarına izin vererek kendi değerini küçültmüş oluyorsun
Kendine güven ve bu sözü söyleyenlere ağzının payını ver bak bir daha konuşuyorlar mı
Sana değer veren insanlarla beraber ol diğerlerini hayatından çıkar

Yaşının küçük olduğunu varsayıyorum, düşük zeka seviyesine sahip insanlarla arkadaşlık etmekten vazgeç. Hepsini teker teker uzaklaştır etrafından ve kendinin farkına var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…