Arkadaşlarınız değil bu kişiler. Dıdısının dıdısı olan insanların da sözlerini takmanın gereği yokArkadaşlarım
Sana çirkin diyen arkadaşların arkadaş olamaz. Güzellik kime neye göre?Merhaba direkt konuya girmek istiyorum. Arkadaşlarım tarafından falan sürekli tipimle ilgili eleştiri alıyorum. Ve arkamdan sürekli çirkin diyorlarmış. Kendileri de itiraf ettiler çirkin dediklerini. Çirkin olduğumu birçok kişiden duydum. Arkamdan iyyy o kız mı o çok çirkin diyorlar. Bu yüzden gülmeye arkadaş edinmeye sosyal medyaya fotograf çekinip koymaya korkuyorum. Zaten arkadaşlarım kötü çıkıyorum diye benle olan fotoğraflarını asla koymazlar. Kendime olan ozguvenom de düştü bu yüzden. Güzelim demiyorum ama çirkinde degilim bence. Bazen aynanın karşısına geçip saatlerce kendime bakıp ağlıyorum
Tatlım utanmanı gerektirecek bir durum yok sana bu yorumu yapan yüzüne karşı söyleyen yada arkadan konuşanda senin arkadaşın dahi olamaz. Bırak fotoğraflarını koymasınlar bence arkadaşlığını kes derim senin ruhuna iyi gelecek güzel arkadaşlıklar yapman senin için daha iyi olacaktır. Eminim çok güzel bir kızsındır. Bu hayatta her şeyin çözümü var. Kendine özen göster kimseyi duyma. Ayrıca sana çirkin diyenler de güzellik yarışması birincisi mi sanki herkes kendisine baksın özgüvenini yitirmeMerhaba direkt konuya girmek istiyorum. Arkadaşlarım tarafından falan sürekli tipimle ilgili eleştiri alıyorum. Ve arkamdan sürekli çirkin diyorlarmış. Kendileri de itiraf ettiler çirkin dediklerini. Çirkin olduğumu birçok kişiden duydum. Arkamdan iyyy o kız mı o çok çirkin diyorlar. Bu yüzden gülmeye arkadaş edinmeye sosyal medyaya fotograf çekinip koymaya korkuyorum. Zaten arkadaşlarım kötü çıkıyorum diye benle olan fotoğraflarını asla koymazlar. Kendime olan ozguvenom de düştü bu yüzden. Güzelim demiyorum ama çirkinde degilim bence. Bazen aynanın karşısına geçip saatlerce kendime bakıp ağlıyorum
seni kötü hissettiren herkesten uzaklaş. lisede bana da davarın teki çirkin demişti. o cocuk yüzünden bütün lise hayatım kendi çevremden dışarı çıkamadım. üniversitede kendime güven geldi “kim karar veriyor benim güzelliğime” diye düsündüm. ve güzel olduğuma inandım. adriana lima değilim ama bir kusurum da yok valla benceMerhaba direkt konuya girmek istiyorum. Arkadaşlarım tarafından falan sürekli tipimle ilgili eleştiri alıyorum. Ve arkamdan sürekli çirkin diyorlarmış. Kendileri de itiraf ettiler çirkin dediklerini. Çirkin olduğumu birçok kişiden duydum. Arkamdan iyyy o kız mı o çok çirkin diyorlar. Bu yüzden gülmeye arkadaş edinmeye sosyal medyaya fotograf çekinip koymaya korkuyorum. Zaten arkadaşlarım kötü çıkıyorum diye benle olan fotoğraflarını asla koymazlar. Kendime olan ozguvenom de düştü bu yüzden. Güzelim demiyorum ama çirkinde degilim bence. Bazen aynanın karşısına geçip saatlerce kendime bakıp ağlıyorum
Senin onlardan o zehirli sarmasıklardan kurtulman lazımMerhaba direkt konuya girmek istiyorum. Arkadaşlarım tarafından falan sürekli tipimle ilgili eleştiri alıyorum. Ve arkamdan sürekli çirkin diyorlarmış. Kendileri de itiraf ettiler çirkin dediklerini. Çirkin olduğumu birçok kişiden duydum. Arkamdan iyyy o kız mı o çok çirkin diyorlar. Bu yüzden gülmeye arkadaş edinmeye sosyal medyaya fotograf çekinip koymaya korkuyorum. Zaten arkadaşlarım kötü çıkıyorum diye benle olan fotoğraflarını asla koymazlar. Kendime olan ozguvenom de düştü bu yüzden. Güzelim demiyorum ama çirkinde degilim bence. Bazen aynanın karşısına geçip saatlerce kendime bakıp ağlıyorum