Tipimle dalga geciyorlar

buseke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
15
1
23
Merhaba direkt konuya girmek istiyorum. Arkadaşlarım tarafından falan sürekli tipimle ilgili eleştiri alıyorum. Ve arkamdan sürekli çirkin diyorlarmış. Kendileri de itiraf ettiler çirkin dediklerini. Çirkin olduğumu birçok kişiden duydum. Arkamdan iyyy o kız mı o çok çirkin diyorlar. Bu yüzden gülmeye arkadaş edinmeye sosyal medyaya fotograf çekinip koymaya korkuyorum. Zaten arkadaşlarım kötü çıkıyorum diye benle olan fotoğraflarını asla koymazlar. Kendime olan ozguvenom de düştü bu yüzden. Güzelim demiyorum ama çirkinde degilim bence. Bazen aynanın karşısına geçip saatlerce kendime bakıp ağlıyorum

Sana çirkin diyen arkadaşların arkadaş olamaz. Güzellik kime neye göre?
Çok çirkin ol iki kuaför dokunuşu bir kaç elbise hadi en olmadı estetik spor ile hallolmayacak şey yok
Amaaaaa o çevrendeki ruh emicilerden uzak dur

Tatlım utanmanı gerektirecek bir durum yok sana bu yorumu yapan yüzüne karşı söyleyen yada arkadan konuşanda senin arkadaşın dahi olamaz. Bırak fotoğraflarını koymasınlar bence arkadaşlığını kes derim senin ruhuna iyi gelecek güzel arkadaşlıklar yapman senin için daha iyi olacaktır. Eminim çok güzel bir kızsındır. Bu hayatta her şeyin çözümü var. Kendine özen göster kimseyi duyma. Ayrıca sana çirkin diyenler de güzellik yarışması birincisi mi sanki herkes kendisine baksın özgüvenini yitirme

konu edilecek kadar çirkin olduğunuzu sanmıyorum 3 ,5 tane aptalı arkadaş diye tanımlamayın lütfen, görselde çok hoş olmayan veya engelli arkadaşlarımız da olabiliyor ama onlarla o kadar çok anlaşıyoruz ki karakterleri mükemmel insanlar diğer yönlerini hiç görmüyoruz bile , gerçekten sizi seven arkadaşlarınız olsaydı bu tür konuşmalar olmazdı onlar gelişmemiş birkaç kişiler sadece kendinizi üzmeyin

Aman çirkinlik dediğin ne? Yemin ederim bir makyaja ,bir saç değiştirmeye bakar.

Aynı durumu ben de yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum. Arkadaş dediğiniz insanlarla tüm bağınızı koparın. Yoksa yaşadığınız özgüvensizlik kat kat artar. Hayatınızda sizi siz olduğunuz için seven insanlar çıkar ama öncelikle leş insanlardan kurtulmak ile başlayın.

Sen kendini seversen beğenirsen kimin ne dediği umrunda olmaz. Aynanın karşısına geçip ağlayarak en büyük haksızlığı kendine yapiyosun. Kendini sev kendini beğen bu dünyada senin icin kendinden başka değerli kimse yok

Kendini sev.Diğer kişilerin dediklerini de kulak ardı et.Ben hep öyle yaptım ve üzülmedim.Böyle ithamda bulunan şahıslarıda hayatından çıkar.Çünkü gerçek arkadaş değil onlar.

Güzellik anlayislarimizin çok otesinde bir arkadaşımız var. Hiçbir zaman yüzüne vurmadik. O hep der ben sizin gibi normal kızlardan değilim güzel değilim diye ama aksine biz deriz ki sen kendine bakmıyorsun kızım gayet de mis gibi kızsın. Ortamın reisi de odur zaten eziklememiz mümkün değil.
Eğer yanlis bir ortamda ozguvensiz pasif kalırsanız güzel bile olsanız başka bir kusurunuzu yüzünüze vururlar. Ben çirkin olduğunuzu düşünmüyorum.
Başka bir ortamın prensesi olabilirsiniz. Oradan uzaklaşın.

İnsan hiç arkadaşına öyle davranır mı ya? Neden çirkin olasınız ki herkes hokka burun yay kaşlı mı arkadaşlarınızın kalbi öyle çirkin ki gözleri ettafı çirkin görüyor. Direk iletişimi kesin onlarla yaptıkları terbiyesizlik . Aaa nedense cok aşırı sinirlendim :)

seni kötü hissettiren herkesten uzaklaş. lisede bana da davarın teki çirkin demişti. o cocuk yüzünden bütün lise hayatım kendi çevremden dışarı çıkamadım. üniversitede kendime güven geldi “kim karar veriyor benim güzelliğime” diye düsündüm. ve güzel olduğuma inandım. adriana lima değilim ama bir kusurum da yok valla bence sonra kendime güvenim geldi. sonra bir anda herkes güzel olduğumu söylemeye başladı. senin cevren biraz leş kuzum. uzaklaş onlardan. ben suna ünanıyorum ki bir insanı güzel yapan etrafına saçtığı enerjidir. bunlar senin enerjini çalıyor.

Bakın güzellik, çirkinlik falan göreceli kavramlar. Evet genel geçer fikirler de var doğru. Çirkin de olabilirsiniz burda mesele bu da değil bence. Burda sıkıntı arkadaşım dediğiniz kişilerin tavrı.
Yani hepimizin çevresinde illaki güzel bulmadığı birileri vardır. Ama kimse de kalkıp çirkin diye kimseyle dalga geçmiyordur. Veya çirkin bir arkadaşı karede diye fotoğraf paylaşmaktan vaz geçmiyordur. Normal değil çünkü. Ama bence bu yüzü biraz da siz veriyorsunuz çevrenize. Bu tipleri çevrenizden uzaklaştırın. Çevrenizde bu şekilde insanlar olacağına yapayalnız kalın daha iyi. Böyle tipler insanı aşağı çekmekten başka hiç bir işe yaramazlar.

Çirkin olduğunu sanmıyorum. Arkadaşlarım dediğin gereksizlerden kurtul yeter sana. Kendini sev. Neren çirkin mesela gözün mü oysa tüm evreni görmeni o sağlıyor. Ona teşekkür etmelisin. Burnun mu aynı şekilde.

Senin onlardan o zehirli sarmasıklardan kurtulman lazım

Tatlım herkes kendine has bir Aura ya sahiptir

Eminim senin güzel olduğunu düşünüyorum sadece sana bunu unutturmak istiyorlar

Baksana sen bile inanmışsın

Millet alışmış estetiklilere normal insan nasıldı unuttu millet dudak şişik kirpik kuş kanadı gibi olmayınca çirkin lanse ediliyorsun

Gerçekten hasta ruhlu insanların arasın da sın kurtul bir an önce

Bu insanları arkadaş diye nitelendirmezdim yerinizde olsam. Bence hepsiyle bağınızı koparın. Önce siz kendinizi sevin. Çirkin olduğunuza sizi inandırmışlar resmen manipüle ede ede. Güzellik görecelidir. İnsanların bu kadar kolay ve acımasız eleştiri yapmasından nefret ediyorum. Onlar kim ki ya! Üzmeyin kendinizi.

Bir insan arkadaşına çirkin diyemez, arkadaşlık ettiği kişi gözüne güzel görünür. Arkadaşı değilsiniz onların. Uzaklaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…