• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tipik bir sorum var (RESİMLİ)

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41

bu ilk saçımı boyatmam

şimdi uzadı saçım ve kendi rengi işte bu

bu da öncelerden bir halim doğal saçımla

arkadaşlarım sizden isteğim

bana ne yakışır
bu aralar kaşınıyorum bir boyatayım dıorumi ama ne olursa olsun tek renk
sevmedim ben gölğe balyaj

mesela sarı tonları ama ne?
mesela ne?

bi bakınız 2 gözle fikirlerinisi beklıorum :)))

boyalı saçın inanılmaz doğal olmuş :1shok: kendi rengi sandım valla yüzüne çok gitmiş alkisalkisalkis o renk üstüne karamel ya da badem sarısı balyaj deneyebilirsin bence boshayallersmile

bnce sana kızıl yada bakır tonları gider denemelisin açık tenlisin ve yakışcaını düşnüorm

ilk resimdeki saç rengin sana o kadar çok yakışmış ve öyle doğal olmuşki başka bir renk önerisinde bulunamıyorum:nazar:

kızlar fikirlerinizi paylaştığınız için çok sağolun,:)
ilk renk gerçekten güzeldi
ilk boyatmamdı
ve kuaföre doğal cırt durmıcak bişi olsun nolur pişman olmayım demiştim fildişi die bi renk o :)
ama saçım çok kısa olmuştu şimdi biraz daha omuzumda en azından
bu sefer tek renk olsun dıorum böyle gölge olmasın dıorum ama bakalım madem çok iyi durmuş dıosunuz düşünmekte fayda var
ahh jadii cim kızıl bakır çooook seviyorum o renkleri çooook
ama akmasııı tekrar tekrar bolatma derdiiii
benim kucağımdaki benim kızım küçük daa öyle ayrıntılı uğraşamam ki yoksa bir mahagoni :)
ahhhahhhhh

ya açıcı kullanmadan direk saçıma boya atıldı bu çıktı tam istediğim gibi olmasa da işte irade eder bi süre değişik olsun

yani bu kuaförü de anlamıyorum
bal sarısı die konuştuk sonunda bu çıktı gerçi senin doğal saçımı açmadan en açık renk bu olur dedi
nese bi gidişimde yaza doğru artık açıcılı maçıcılı doğal bi sarı yaparız :)

şarap kızılı mı
inşallah bir gün kızıl olcam
kızılı çok seviorum istiorum ama uğraşmak lazım imiş
ben bebekliyim :) devamlı uğraşamam ki bunu bile 1000kere düşünüp de gittim,,:)
ama bigün olacağgımm :)

güle güle kullan yeni saç rengini.. saçının 1. resimdeki boyu ve modeli de yine 1. resimdeki rengi kadar çok yakışıyormuş sana..

Back