- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
-
- Konu Sahibi Mavikelebenk
Çok kilom yok 3-4 kilo fazlam var. Bu bile etkiliyor olabilir mi acaba ? Ve yağ oranım yüksek kilom az olmasına rağmen3 aylık şeker ortalamanın üstünde hba1c dediğiniz gizli şeker oldugunuzu gösterir açlik şekerinizin düşük olması fazla olması fark etmez kilonuz varsa kilo vermeye dikkat edin az ve sık yiyin karbonhidrat azaltın ileride şeker hastası olabilirsiniz
Kilo vermek önemli ama özellikle sağlıklı beslenmek gerekli yürüyüş yapmak şartÇok kilom yok 3-4 kilo fazlam var. Bu bile etkiliyor olabilir mi acaba ? Ve yağ oranım yüksek kilom az olmasına rağmen
Evet bugün itibari ile hayatım değişti gerçekten şekeri bırakmak zor olacakKilo vermek önemli ama özellikle sağlıklı beslenmek gerekli yürüyüş yapmak şart
Bu arada tokluk şekerim de 97 çıkmış3 aylık şeker ortalamanın üstünde hba1c dediğiniz gizli şeker oldugunuzu gösterir açlik şekerinizin düşük olması fazla olması fark etmez kilonuz varsa kilo vermeye dikkat edin az ve sık yiyin karbonhidrat azaltın ileride şeker hastası olabilirsiniz
Merhabalar geçmiş olsun. Süreç nasıl ilerliyor? Ben de bugün test vermiştim 5.6 çıkmış. Sanırım sınırdaBu arada tokluk şekerim de 97 çıkmış
Benim hba1c testim yanlış çıkmışMerhabalar geçmiş olsun. Süreç nasıl ilerliyor? Ben de bugün test vermiştim 5.6 çıkmış. Sanırım sınırda
Allah allah. Nasıl anlaşıldıBenim hba1c testim yanlış çıkmış
Açlık ve tokluk testim normal geldi ve kansızlığım yüksek seviyede olduğu için testin yanlış olabileceği söylendi. Demir eksikliği sonuçları etkiliyormuş malesefAllah allah. Nasıl anlaşıldı
Bende de demir eksikliği var. Çok iyi oldu söylediğiniz teşekkür ederimAçlık ve tokluk testim normal geldi ve kansızlığım yüksek seviyede olduğu için testin yanlış olabileceği söylendi. Demir eksikliği sonuçları etkiliyormuş malesef