Tip2 diyabetliler lütfen bakar mısınız

Mavikelebenk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
1.065
884
Arkadaşlar iyi akşamlar sanırım bana bu teşhis konmak üzere. Fakat açlık şekerim bugün 75 çıktı tokluk henüz belli değil. Doktor kesin bir şey demiyor hba1c testim yüzde7 çıktı. Bu testlerde yanılma ihtimali var mı? Açlık şekerim bu kadar düşükken hba1c min 7 çıkması normal mi? Doktora da sordum bugün yarım ağız cevap veriyor hiçbir şey anlamadım :KK43:

3 aylık şeker ortalamanın üstünde hba1c dediğiniz gizli şeker oldugunuzu gösterir açlik şekerinizin düşük olması fazla olması fark etmez kilonuz varsa kilo vermeye dikkat edin az ve sık yiyin karbonhidrat azaltın ileride şeker hastası olabilirsiniz

3 aylık şeker ortalamanın üstünde hba1c dediğiniz gizli şeker oldugunuzu gösterir açlik şekerinizin düşük olması fazla olması fark etmez kilonuz varsa kilo vermeye dikkat edin az ve sık yiyin karbonhidrat azaltın ileride şeker hastası olabilirsiniz
Çok kilom yok 3-4 kilo fazlam var. Bu bile etkiliyor olabilir mi acaba ? Ve yağ oranım yüksek kilom az olmasına rağmen

Bu arada tokluk şekerim de 97 çıkmış

X