Lise Yorum ve Soruları Tıp Okumak İsteyenler Buraya...!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caduceus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bn de çok istiyorum tıp okumayı yaaa anadolu lisesinde okuyorum inşallah kazanırım ya keşke bn de fen lisesi kazanabilseydim

350 ile başlıyor sanırım hemen hemen bir çok üni. nin puanı tıp için. Yeni sistemde nasıl olur acaba? Katsayı kalktı diyorlar.Şimdi sözel çıkışlı biri tıp kazanabilirmi yani?

ewet okuyablr sözel çıkışlı birisi ama nasıl kazanablrkı o sınavları nasıl geceblir sonucta 3 yıl boyunca fizik kimya biyoloji ve de mat. görmuyor yanı dersanede açığımı kapatablrm diyenlerde yanılıyor bnce nasıl kapatablr kı ne kadar kapatablr o açığı
nse bu bnm fikrim..:)

Ve düz lisedeyim, ki artık liselerin bir önemi kalmadı, dershaneler daha ön planda ve kişisel başarı da tabi ki =)

anadolu öğretmendeyim ben fen lisesini kıl payıyla kaçırdım:gitme: 3. yılım bakalım hayırlısı tıp isterim ama bakalım..

liselerin önemi kalmadı deseniz de bence eğitim alınan yerin çok önemi var.. ama aradaki farkı kapamak sizin elinizde siz çalışırsanız neden olmasın..

liselerin önemi kalmadı deseniz de bence eğitim alınan yerin çok önemi var.. ama aradaki farkı kapamak sizin elinizde siz çalışırsanız neden olmasın..

evet, okulun önemi var tabi, lise 1 den beri o kazık yazılılara kasıyoruz =) bildiğin olimpiyat düzeyi

aslında eskiden hep hukuk okumak isterdim ama fen lisesi'ne gidince hedefimi değiştirdim...ben de tıp okumak istiyorum...bu yıl sınava gireceğim,umarım istediğim olur :)

Fen lisesinde okuyupda tıp kazanamayan arkadaşlarımda var ama düz lisede okuyup tıp okuyanda var o yüzden ilk koşul istemekdir bence bende tm ögrencisiyim ve bu sene bu snava girecegim zaten benim fizik ve kmyam iyiydi haladaha arada test çözerim ama bu sene eşşek gibi çalışıp kazanacagım gerçekten bunun benim için bir şans oldugunu düşünüyorum tabikide sayısalcılar kadar şansımyok ama birzcık bile ışık varsadenemeye deger demi kızlar rabbm inşaallah dileklerimizi kabul eder amin

ne guzel...ben de tip okumak istiyorum...malesef benim icin sanirim ki gec.kimya,fizik-den pek anlamiyorum.benim anladiklarim,cografya,matematik,edebiyyat falan......iktisat universitesinde okuduguma pisman olsam da,benim universitem icin yanip tutusan arkadaslari gorup kendimi teselli ediyorum....
arada aklima gelmisdi kimya,fizik,bioloji okumak ama artik evliyim dee...bilmiyorum nasil olcak.zorrrr....

Ben de evliyim leylacım ama benim eşim destek eger istiyorsan kazanırsan okursun diyor bana evet zor ama yinede imkansız degil ben allahdan allahım bende dr olmak istiyorum ama nasıl olacak ben tm ciyim ne olur yardım bir kapı aç diye çok dua ettim çok yalvardım açıckası bu sistemin ettiğim duaların bir karşılıgı oldugunu düşünüyorum ben bir şans istedim allah da al buyur dedi şimdi de yardım istioyrum zihin açıklıgı vermesi için bu sınav bizim gibilr için bir şans bence önümüze bakmalıyız leylacım eger istiyorsan vazgeçme bacım :)

Ben de ankara'da iyi bir anadolu lisesine geçtim. tıp okumak istiyorum.1. sınıfta neler yapmam lazım???

merhaba bu sene lise 3′e geçtim sözel bölümündeyim alan seçerken gazetecilik istiyordum fakat iyice araştırma yaptıktan sonra cerrah olmak istediğime karar verdim okulda artık alan değiştiremezmişim,üniverstede tıp seçersem katsayı yüzünden puanım çok düşer mi ne kadar düşer girebilirmiyim yoksa girmem imkansız mı lütsen bana yardım edin,şimdiden çok teşekkürler

bence imkansız gibi,keşke öncesinde iyi düşünseydin ama....9.sınıfı geçelim,zaten ortak dersler ama 10.sınıftaki kayıpların ne olacak?Fizik,kimya,biyoloji,geometri görmedin,kısmen matematik de.Sözelden sayısala geçmen bence büyük hata olur.

bence pek ümitlenme canım. sayısalcılar bile kaç sene boyunca çalışarak zar zor kazanıyorlar. belki ilgin olan başka bölümlerde vardır araştırmaya devam et bence :1hug:

canım artıkd eğişen sınav sistemi alan konusund açok birşey yapmıyor ama keşke tm ci olsaydın sırf sözel olunca belki zor ama yinede imkansız degil dershaneden kapatırsın açıgına hiçbir zaman hiçbirşey umutsuz degildir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…