350 ile başlıyor sanırım hemen hemen bir çok üni. nin puanı tıp için. Yeni sistemde nasıl olur acaba? Katsayı kalktı diyorlar.Şimdi sözel çıkışlı biri tıp kazanabilirmi yani?
350 ile başlıyor sanırım hemen hemen bir çok üni. nin puanı tıp için. Yeni sistemde nasıl olur acaba? Katsayı kalktı diyorlar.Şimdi sözel çıkışlı biri tıp kazanabilirmi yani?
330'a kadar düşmüş 2008de.. İstanbul Bilim Üniversitesi..
liselerin önemi kalmadı deseniz de bence eğitim alınan yerin çok önemi var.. ama aradaki farkı kapamak sizin elinizde siz çalışırsanız neden olmasın..
evet, okulun önemi var tabi, lise 1 den beri o kazık yazılılara kasıyoruz =) bildiğin olimpiyat düzeyi
merhaba bu sene lise 3′e geçtim sözel bölümündeyim alan seçerken gazetecilik istiyordum fakat iyice araştırma yaptıktan sonra cerrah olmak istediğime karar verdim okulda artık alan değiştiremezmişim,üniverstede tıp seçersem katsayı yüzünden puanım çok düşer mi ne kadar düşer girebilirmiyim yoksa girmem imkansız mı lütsen bana yardım edin,şimdiden çok teşekkürler
merhaba bu sene lise 3′e geçtim sözel bölümündeyim alan seçerken gazetecilik istiyordum fakat iyice araştırma yaptıktan sonra cerrah olmak istediğime karar verdim okulda artık alan değiştiremezmişim,üniverstede tıp seçersem katsayı yüzünden puanım çok düşer mi ne kadar düşer girebilirmiyim yoksa girmem imkansız mı lütsen bana yardım edin,şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?