- Konu Sahibi Sifa Sahin
-
Ben de öyle düşünmüştüm aslında fakat hiç beklediğim gibi olmadi.turkiye kardiyoloji derneği kontenjan aştığı için bu sene başvuru almadi.saglik ve egitim vakfi ise 2. Siniftan itibaren veriyor.Bu 2 vakif,dernek tip öğrencisine verdiği için söyledim.10 yere basvurmusumdur internetten ama sonuc cikmadi maalesefTipta okuyan birine cogu yer burs verir aslinda. Neden bulamadiniz ki?
Yeni üye olduğum için bilmiyordum kusura bakmayın.taşıma gibi bir durum var mi peki bilgi verirseniz sevinirim7yeri burası değil, yardım meleklerine açılmalıydı konu.
Ben de öyle düşünmüştüm aslında fakat hiç beklediğim gibi olmadi.turkiye kardiyoloji derneği kontenjan aştığı için bu sene başvuru almadi.saglik ve egitim vakfi ise 2. Siniftan itibaren veriyor.Bu 2 vakif,dernek tip öğrencisine verdiği için söyledim.10 yere basvurmusumdur internetten ama sonuc cikmadi maalesef
İlgilendiğiniz için teşekkür ederimHastanelere falan basvur. Buyuk sirketlere basvur. Elbet ki cikar. Notlarin da iyi cunku. Allah yardim etsin..
Var evet zaten görünce taşırlar:)Yeni üye olduğum için bilmiyordum kusura bakmayın.taşıma gibi bir durum var mi peki bilgi verirseniz sevinirim
Benim de arkadaslarimdan o kadar alan var hiç almayan da.Çevresi geniş olan arkadaşlarıma da ilettim zaten bu konuyuOğrenciyken ev arkadaşım tıptaydı 700 den fazla burs alıyordu . Ama durumları gerçekten kotuydu . Arkadaşlarına falan danıştın mı
Peki teşekkürler :)Var evet zaten görünce taşırlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?