• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tıp istiyorum.hmde çokkk

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
merabaa arkadaş:34:lr. lise 3 öğrencisiyim. düz liseye gidiyorum ve sayısalcıyım. ayrıcaa dersaneyede gidiyorum. tıp okumak istiyorum.hemde çok istiyorum. aramızda tıp okuyan var mı? nasıl hazrlanmam lazım sınava bu 1,5 yıl içnde ltfen bana yardımcı olun.:25:

tıp istediğin için ayrı bi şekilde hazırlanman gerekmiyo canım
unutma tıp kazananlarda okuyanlarda senin gibi insan, öyle bi söylemişsin ki sanki onlar üst seviye gibi
(ben zamanında marmara tıp kazandım, yetenek sınavıyla mimar sinan resime girdim ama, iyi ki de tercihim bu yönde olmuş)
sınava çalışma taktikleriyle ilgili başka topikler var, bence onlara bak, ordakilerle konuş, zaten sana faydalı olucak bilgiler orda var
hedefini belirlemen güzel bişey ama, unutma mühendiste aynı sınavdan çıkıyo öğretmen de, fizikçi de
tıp okumak için ayrı bi yol izlemene gerek yok, tıp sınavına değil lisans yerleştirme sınavına girceksin cnkü=) şimdi bi süreliğine sadece sınava odaklan, şuan tıp okuyanlar bi işine yaramaz, ancak hala soru işaretlerin varsa işine yararlar artı ve eksileri göstermek adına
şimdiden kolay gelsin.

Back