tıp fakültelerinde veya devlet hastanelerinde estetik fiyatları

mermaid2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2007
69
0
uzun zamandır takip ediyorum herkeste bende dahilim tabi maddiyat yüzünden yaptıramıyoruz.acaba tıp fakültelerinde ve devlet hastanelerinde yaptıranlar durumlarını şehirlerini doktorlarını ve ameliyat maliyetini paylaşabilitler mi?ben ve benim gibiler için çok faydalı olacağını düşünüyorum .lütfen tecrübelerini paylaşın arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

uzun zamandır takip ediyorum herkeste bende dahilim tabi maddiyat yüzünden yaptıramıyoruz.acaba tıp fakültelerinde ve devlet hastanelerinde yaptıranlar durumlarını şehirlerini doktorlarını ve ameliyat maliyetini paylaşabilitler mi?ben ve benim gibiler için çok faydalı olacağını düşünüyorum .lütfen tecrübelerini paylaşın arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

ben ankara Gazi hastanesinde Dr.hakan Bulama oldum 02.06.2011 ameliyatımı.hatta konu da açıp ayrıntılı yazmıştım ..maliyeti ise : hastaneye ameliyat öncesi 1.000tl versiyorsunuz (hastane çıkışı eksiği fazlası hesaplanıyor. ben 215tl geri aldım) 1.100tl silikonların ücreti (pütürlü yuvarlak 275cc) 160tl de medikal market ödendi (sütyen ve diğer gereçler için).. durumumdan çok memnunum (ameliyat izi çok ince şuan bile belirsizleştiğini görebiliyorum.ağrım yok) sonuçtanda çok memnunum tam istediğim gibi :KK9:
umarım yardımcı olabilmişimdir.. soruların varsa başka seve seve cvplarım :82:

çok geçmiş olsun size ayrıca çok teşekkür ediyorum bilgileriniz için ama antep ve çevresinde ameliyat olan var mı acaba?çünkü ankarada olmam mümkün değil ama antep ve çevre illere gidebilirim

X