Bebek İkinci El Tinylove OYUN HALISI arıyorum

Canım fotoğraflarını koyarsan sevinirim benim oğlanda gazlı elleri kolları hiç durmuo oynar die düşünüyorum

İnan bişey diyemem denemeden bilemiyoruz,ilk aldığım gün gerçi daha 2 aylıktı durur gibi yaptı,sevindim,sonra hiç durmadı...gerçi dakikalarca durmaları beklenemez sonuçta hemn kucak istiyorlar ama kucağa alıştırmıyım diyorsanız gelişimi için de iyi alternatif.Ayna ilgilerini çekiyo mesela.Benim evde artık yer kalmadı zaten şuan kaldırmış durumdayım.Ama siz Denizlide olduğunuzdan elden teslim olmaz,çubuklarından dolayı kargo olmaz canım.Ben son anda farkettim İst dışı olduğunu.Yine de bilgi vereyim istedim.

Canım fotoğraflarını ekleyebilirmisin ayrıca eksiği varmı tinylove ın hangi modeli

Yüklerim sanırım bir oyuncağı eksik olmalı,alırken hiç sormadım internete baktığımda hatırlamadığım 1 ürün yoktu diye hatırlıyorum.Tekmele ve oyna.İnan aldığım gibi sana vereceğim.Tertemiz ayrıca piyasanın bayağa altında,ben sıkıntı yaşamadım yani.

Bizim oğlan cerrahpaşada okuo ve o civarda kalıo bu sene ilk senesi otarafları bilmeyebilir ben bi soruyum

Tamam canım inan ben de hiç bilmediğim gibi biz daha yakınımızdaki avm lere gezmeye bile gidemedik,salı günü nasıl olduysa mahallemizdeki börekçide kocamla ve tabi bizim juniorla tıkınabildik hem de telaş etmeden,maşallah gazı olmadı:)BUyüzden ortak nokta buluşalım diyemeyeceğim saolsun ürünü bana arkadaş kapıma kadar getirip teslim ettişmiti.Jaspe arkadaşımız.Satışı bol olsun.tekmeler,benimki tekmelemedi:)))Eğer sizinle anlaşamazsak elden almak isteyen olursa veirim yine aynı fiyattan.

İşte bizim tekmele oynamız,tabi biz tekmele yapamadık inş siz yaparsınız,internette tekrar baktım bizde at sallanan oyuncağı yok,diğerleri var,dediğim gibi ben de aynen bu şekilde almıştım eksik olması benim için önemli değildi çünkü bariz fiyat farkı var ortada.

Eklentiler

• $SAM_1457.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $SAM_1458.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $SAM_1459.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 39
Canım bizim oğlanla görüştüm bu sene ilk senesi olduğu için anadoluda sadece üsküdar ve kadoköye gitmiş :-( yenge bulamam dedi hani arabalı biri olsa navigasyonla halleder ama!2 yıl ist da yaşadım mesafe uzun bilmeyen için sıkıntı:-( Fiyat ta iyiydi ve üründe gayet temiz duruo nasip değilmiş alan şimdiden güle güle kullansın

tabi sen bilirsin ama eşim kadıköyde çaslışıyo ondan alabilir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…