Bebek İkinci El tıny love tekmele ve oyna jımnastık oyun halısını satıyorum

golgemmm

aşk sın sen cansın sen...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
1.621
4
tertemızdır..sadece 3 ay kullanıldı..kızım cabuk sıkılan ve ınanılmaz kucakcı bır bebek oldugu ıcın bundanda sıkıldı..mama sandalyesıne gecıs yaptıımızdan dolayı satıyorum..

kızım herseyı bu halıda ogrendı dıyebılırım..donmeyı gulmeyı agulamayı vs..

bılırsınız oyun halılarında hıjyen onemlıdır..bebek oyuncakları agzına alır..ten temasında bulunur gıbı..

halımızda bebek kusmasını gecın bır su damlası dahı yoktur..

suanda taksıtlerı hala devam edıyor..babyland magazasından 189 a almıstım

ptt kargo ıle uygun fıyata gonderılır.. FIYATI:119 TL DİR

Özellikleri :

İki ayrı pozisyon bebeğin çalıştıracağı Kick & Play( Tekmele ve Oyna) Yastığı,
Açma Kapama Opsiyonu,
Dokun ve Hisset zürafa Yelesi,
Kaldır ve güneşi keşfet oyuncağı,
3 boyutlu dokunulur sincap Kuyruğu
3 boyutlu Uçurtma
Aslan Çıngırak
Ördek Sesli Zil
Boncuklu Çıngırak
Kelebek Çıngırak
Görünüp Kaybolan Arı
Oyuncak Bağlantıları içinHalka

Müziği : Mozart'ın G Majör 40 Numaralı Senfonisi, K550

Fonksiyonları:
Kenarı yukarıda olması halinde güvenilir bir alan sağlarken,
Kenarlarının aşağıda olması halinde geniş bir oyun alanı da .
Bebeğin kaba hareket kaslarını geliştirmesinde yardımcı olur.
Bebek Yüzükoyun Yattığında kenarlardaki geniş ayna ve resimlerle battaniye başını ve boynunu kaldırması içinonu teşvik eder.
Değişik kumaş doku ve şekillerin uyardığı duyuların yanı sıra, battaniyedeki renk ve ses çeşitliliği ve farklı oyuncaklar değişik oyun deneyimi sağlar.
Bebeğin duyuları arasındaki koordinasyonu gelişirken oyuncaklara odaklanır elleri ve ağzıyla onları keşfetmeye başlar..

Aldığı Ödülleri :
Parents a Chaici
Snap Award
Hit 2002 Mamo
Dr. Toys 100 Best Children's Products 2002
Buje Chip Classic Award Wınner
Best Toy Award (platinium)
Parentina Winner
Toy of the Year ( Yılın Oyuncağı)
Best Toy Award (Gold)
Winner Top Toy Development

Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 Ay ve Üzeri

Ürün Madde İçeriği: %100 Polyester - Plastik

Temizleme Koşulları : Nemli Bez Yardımıyla Silinebilir Yıkanmaz..

Garanti Süresi : 2 yıldır.

Eklentiler

• $30102012647.jpg
    $30102012647.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 70
  • $30102012648.jpg
    $30102012648.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 70
  • $30102012649.jpg
    $30102012649.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 114
  • $30102012650.jpg
    $30102012650.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 104
  • $30102012651.jpg
    $30102012651.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
çok güzelmiş :)

merhaba,

oyun halınızı gördük beğndik :) talibiz oğlumla beraber:)

halınıza çok güzel bakmışınız ama son fiyatı vardır dimi teysesi :)

şaka bi yana çok acil ihtiyacım var arkadaşım oğlum 4. ayını bitirdi tam huy değişme zamanı sanırım kucağa alışıyor çok hareketli çok aktif ilgisini çekçek bişi lazım çok acillll :)))

yildirim.hamide@gmail.com

mail adresime son fiyatını 100 olsa süpper olur tam bütçemi söylemiş ve benden dualar almış olursun bide ödemeyi nasıl istediğini yazarsan bu hafta hallederiz inşallah,

çok teşekkür ederim

merhaba,

şaka bi yana çok acil ihtiyacım var arkadaşım oğlum 4. ayını bitirdi tam huy değişme zamanı sanırım kucağa alışıyor çok hareketli çok aktif ilgisini çekçek bişi lazım çok acillll :)))

mail adresime son fiyatını 100 olsa süpper olur tam bütçemi söylemiş ve benden dualar almış olursun bide ödemeyi nasıl istediğini yazarsan bu hafta hallederiz inşallah,

çok teşekkür ederim

merhaba,

çok teşekkür ederim

merhaba,

çok teşekkür ederim

canım benım gercekten cok yardımcı olmak ısterdım o tatlı dılın ıcın:)
ama ınankı son fıyatımdır..son derece dusuk tuttum fıyatı gercekten su lekesı dahı olmadı halımız bıldıgın sıfır yanı..her ne kadar temızde olsa ıkıncı el oldgu ıcın fıyatta ıster ıstemez oynama oluyor..bana kalsa aldıgım fıyattan verecek kadar temız hıc bır oyuncagında yada halıda asla deforme yok..
7 taksıtle almıstım 3 odendı hala 4 taksıtı var:)
son fıyatım cnm bu ne yazıkkı dusunursen hemen gonderım saglayabılırım..orjınal kutusunda 2 yılda garantısı devam edıyor 3 ay gıttı kaldı 21 ay:)
ptt kargoylada ındırımlı gonderıyorum zaten..

ya ama babası çok diyor :) sen az diyorsun :) ortası yokmu bidaha düşünsen azcık sen gelsen azcık biz :) 14 lirası kargosu olsa 105 e tamam desen bari :) teysesiiii

benim özel mesaj atma hakkım yok yeni üyeyim diye elinden çıkarmayı düşündüğün oyuncak,giysi yada başka malzeme filan varsa ilgilenirim mailime atarsan cevap konuşuruz

ya ama babası çok diyor :) sen az diyorsun :) ortası yokmu bidaha düşünsen azcık sen gelsen azcık biz :) 14 lirası kargosu olsa 105 e tamam desen bari :) teysesiiii

benim özel mesaj atma hakkım yok yeni üyeyim diye elinden çıkarmayı düşündüğün oyuncak,giysi yada başka malzeme filan varsa ilgilenirim mailime atarsan cevap konuşuruz

tatlım ben msn ye ekledim ordan goruselım

merhaba,
sizin bebeğiniz kaç aylıkken oynamaya başlamıştı oyun halısında ve ne kadar süre ile oynuyordu?
benim kızım 2,5 aylık acaba ilgisini çeker mi? hangi şehirdesiniz acaba?

Teysesiii bizi bekliyor o tekmele oyna :KK66: nasılsın :KK66:

evet tatlım sanırım oyle:)) hemen gondereyım ayıpsın:)
ıyıyım cnm nasıl olsun ıse mınıgımle ugrasıyorum ek gıda oyun falan derken gunum gıdıyor..beden ve ruhen yoruluyorum:)sen nasılsın..oglus nasıl?

Azcık nezlemiz vardı biliyosun ama iii simdi şükür :KK66: çok hareketli çok bi dk durmuyo ne kolları ne bacakları sürekli çırpınma ama görmeden anlayamassın acaba hiper aktifmi diyorum bazen o kadar yani oyunda bulamıyorum ona napsam ki ben yaaa ;(

X