Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ürün çok temiz kullanılmıştır. Bütün oyuncakları tamdır ve müzikli kısım sorunsuz çalışır. benim kızım çok güzel oynadı ve eğlendi ama artık ilgisini çekmiyor. başka oyuncak alabilmek için satıyorum.
Ürün çok temiz kullanılmıştır. Bütün oyuncakları tamdır ve müzikli kısım sorunsuz çalışır. benim kızım çok güzel oynadı ve eğlendi ama artık ilgisini çekmiyor. başka oyuncak alabilmek için satıyorum.
Kızınız kaç aylik olana kadar oynadı.ve aynası varmış sanırım dimi.bizimki bu aralar aynada kendini izlemeyi çok seviyor da Tüm oyuncakları tam dimi.ve başka var mi satacağını oyuncak
Kızınız kaç aylik olana kadar oynadı.ve aynası varmış sanırım dimi.bizimki bu aralar aynada kendini izlemeyi çok seviyor da Tüm oyuncakları tam dimi.ve başka var mi satacağını oyuncak
bu mesajı görmemişim kusura bakma. şu an 11 aylık hala oynuyor aslında ama ilk adım arabası alacağım için satıyorum. yani süresi yok uzun süre ilgisini çekiyo. emeklerken içinde geçiyo oturuyo içine kendi kendine takılıyo. bütün oyuncakları tam. aynası var bir de tekmeleme aparatı par. eleriyle ve ayaklarıyla vurunca müzik çalıyo.