Bebek İkinci El Tiny Love tekmele oyna oyun halısı satıorummmm

dadidadi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
57
1
arkadaşlar oğlum 6 aylıkken aldım 3 aydır bende.Sıfırdan hiçbir farkı yok öyle ki paketini dahi sakladım. Oğlum hoppalaya alıştıgı için halıda durmadı bu sebeple satıyorum piyasa fiyatı 185 tl, ben 115 tl den satıyorum.Oğluma oyun halısı alırken çok arastırdım cok ucuz oyun halılarıda war ancak normal halıya koymaktan farkı yok bu ürün en iyi oyuncak ödülünü almış ve başka muadili yok.Şuan resim ekleyemiyorum ama isteyenlere mail atabılırım telefonumdan da ulaşabılırsınz.Kesinlikle arızası yoktur.Oyuncaklarının hepsi yerli yerinde.Lütfen ciddi alıcılar arasın 5533296963

Tiny Love oyun halısını biz de kullanıyoruz. Ben de kk dan ikinci el aldım.. İyiki sıfır almamılım diyorum.. Kızım çok severek oynuyor..

Tekmele oyna bölümünü tekmeleyemiyor ama o aparat çok işime yaradı. Onun müziğiyle uyuyor kızım :)

Hayırlı satışlar dilerim..

tsk ederm sare hnm Allah bagıslasın yavrunuzu,ben almakta gec kalmıştm o yüzden uzun sure kullanamadım ama çok eğitici bi oyuncak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…