• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Tiny Love Prenses oyun halımızı satmak istiyorum.

mersel

ikinci kez anne oluyorum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
445
69
643
Merhaba arkadaşlar, Tiny Love Prenses oyun halımız var. Kızım üzerinde pek vakit geçirmedi. Ayaklanmak üzere, örümceğinde dolaşmak daha cazip geliyor :)
Çok güzel capcanlı renkleriyle ilgi çekici bir halı. Resmini internette görebilirsiniz.
Tüm oyuncakları tam.
Piyasa değeri 150-160 TL. 2 ay olmadı alalı.
100 TL'ye satmak istiyorum. Almayı düşünürseniz irtibata geçebilirsiniz.
Sevgiler.

çok cici fakat benım bebik oğlan ....

tşk ederim canım çok seker bi oyun halısı inceledim herseyin en guzelini kız bebekler için yapıyorlar.

tşk ederim canım çok seker bi oyun halısı inceledim herseyin en guzelini kız bebekler için yapıyorlar.

evet hakketten öyleee. Aslında hani şu pembe mavi ayrımı var ya herşey ondan kaynaklanıyor :) kıyafetlerde öyleee, erkekler mavi yeşil siyah ağırlıklı, kızlar mor, lila kırmızı pembe ne kadar açık renk tonu varsa...
Böyle gelmiş böylee gidiyor işte;)

ama kızlarada pembiş pembiş ne giyseler yakışıyor. benım bebişim daha doğmadı ama oyun halılarını inceliyorum çok hoşlar ve bence eğlenceli duruyor....:)

Biliyorum o halilari tekmeleme bolumu falan var, pembe renkli degilmi? o kadar masraf oluyor ki cocuklara. her gordugumu almak istiyorum kizima ama pahali o oyun halilari. kac aya kadar kullaniliyor. 80 falan deseydin belki dusunurdum ama esim o kadar paraya kiyamaz.

Back