• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El tiny love oyun halısı satıyorum....

arkadaşım aradığım gibi bir halı buldum ancak bebeğimin pek ilgisini çekmediği için şimdi de satıyorum. hayırdır bi sorun mu var?

oyun halısı 14 mayısta elime geçti. henüz bir haftadır bende ancak kullanmadık gibi bişey. çantasında temiz ve tekmeleme aparatı çalışır durumda. gerçekten sıfır ayarında. ciddi düşünenler arayabilir. ben 80 tlye aldım arkadaştan kargo hariç.
tel: 05076986947

demet hanım benim kızımda çok sıkılgan ve kucakçı ilk aldığımda anlamadı ama sonra çok sevdi gerçi şimdi emekliyor durmuyor artık .bence birkaç kez daha koyun içine.bebeğiniz ne kadarlık?ben yılbaşı süsü asmıştım o daha çok hoşuna gitmesini sağladı.tekmelemeli oyuncağını çalıştırmaya tekme gücü yetmedi bizimkinin ama hışırtılı bölümleri çok ilgisini çekmişti bence satmadan bir daha deneyin.bir de sizinki hangi model?

Canım ben hediye alıcağım temiz mi bana bir iki resim çekip yollarmısın ltf

oyun halısında kesinlikle Tiny Love alın derim.en üst modeli var 5 aktiviteli mi ne o kadar para vermeye gerek yok tekmele oyna da güzel maymun adası da.bizim tercihimiz tekmele oyna oldu iyiki almışız.fisher pricenin bir modelini beğenmiştim sadece yurt dışında vardı benim aradığım zaman o olmayınca Tiny love ı seçtim.

demet hanım benim kızımda çok sıkılgan ve kucakçı ilk aldığımda anlamadı ama sonra çok sevdi gerçi şimdi emekliyor durmuyor artık .bence birkaç kez daha koyun içine.bebeğiniz ne kadarlık?ben yılbaşı süsü asmıştım o daha çok hoşuna gitmesini sağladı.tekmelemeli oyuncağını çalıştırmaya tekme gücü yetmedi bizimkinin ama hışırtılı bölümleri çok ilgisini çekmişti bence satmadan bir daha deneyin.bir de sizinki hangi model?

tiny love gymini tekmele ve oyna jimnastik halısı. aynı şekilde kızım tam bir kucakçı:) bu halı dikkatini çeker oyalanır diye düşünmüştüm ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı. kızım altı aylık. henüz emeklemese de yerinde durmuyor ve tam bi yürüme meraklısı. halı gerçekten çok güzel ama biz biraz geç kaldık bu halıyı kullanmak için ona üzlüyorum açıkçası. ilginize tşkkr ederim...

oyun halısında kesinlikle Tiny Love alın derim.en üst modeli var 5 aktiviteli mi ne o kadar para vermeye gerek yok tekmele oyna da güzel maymun adası da.bizim tercihimiz tekmele oyna oldu iyiki almışız.fisher pricenin bir modelini beğenmiştim sadece yurt dışında vardı benim aradığım zaman o olmayınca Tiny love ı seçtim.

kesinlikle kaıtlıyorum ben de çok araştırdım tiny love 1 numara !

demet hanım
ürünün fotosunu istedim sabah konuya msj yazmışsınız demekki gördünüz msjımı resim görebilirmiyim ltf
resmi olmadan satamazssınız

yunlu1976 ne zamandır halı arıyorsun canım inşallah kavuşursun gönlündeki halıya resmi ben de merak ettim benim modelden mi acaba?

Back