Bebek İkinci El Tiny love oyun halısı almak istiyorum

rainforest

Ema Parti Tasarım Facebook'ta
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
212
0
Temiz kullanılmış,parçaları tam ve çalışır durumda olan oyun halınız varsa ciddi alıcıyım arkadaşlar.sıfıra o kadar para dökmek istemedim.siz de makul-mantıklı bir fiyat verirseniz hem elden çıkarmış olursunuz hem de ben sıfırını almamış olurum.fiyat verirken nakit ödeme durumunu-kargo bedelini ve 2. El olduğunu düşünerek fiyat verirseniz uygun olur arkadaşlar.e-bebek 2. Elde 70 tl ye vardı satıldı.(e-bebek yetkilileri kontrol edip onaylamış)kaçırdım malesef.aslında kargo fazla tutuyordu çok bişey kaybetmedim.evde durup tozlanacağına hem satıp siz memnun olursunuz hem ben

70-TL ya bulursanız şanslısınız cidden. Ben geçen hafta 90-TL ya verdim ki o da gelip evden aldıkları için. Tekmele Oynadan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.

70-TL ya bulursanız şanslısınız cidden. Ben geçen hafta 90-TL ya verdim ki o da gelip evden aldıkları için. Tekmele Oynadan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.

evet canım 70 tl .e-bebek 2. elden bakabilirsin orda var kick&play gymini.tekmele oyna oluyor yani.satıldı diyor ama malesef kaçırdım

Son düzenleme:
X