Bebek İkinci El tiny love müzik kutulu dönence ( sıfıra yakın) satılık

badem29

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
16
0
6
Gaziantep
merhabalar,elimde en son cıkan sıfırı aratmayan tiny love dönence var.isteyen olursa irtibata gecebiliriz. fotolarını koyabilirim.

FiYat olarak ne düşünüyorsunuz

ben 150 ye almıştım 90 a vermeyi düşünüyorum.İncelediyseniz özellikleri diğer dönencelere göre daha iyi. benim bebişim 3 aylıkken almıştım kolik olduğu için fazla kullanılmadı.temiz duruyor isterseniz kutusuyla göndercem.bende bebişime baska ihtiyacını almayı düşünüyorum

merhaba tiny love müzik kutulu dönencenin fotolarını gönderebilirmisiniz. fiyat için ne düşünüyorsunuz...

merhaba tiny love müzik kutulu dönencenin fotolarını gönderebilirmisiniz. fiyat için ne düşünüyorsunuz...

mrb rozer, h.sonu gönderebilirim fotosunu.en son fiyat 85 diyorum,ben kirazbebeden 155 e almışım ondan asagı yok nette zaten.kargo ücreti karsıya aittir.bebişin kaç aylık

mrb rozer, h.sonu gönderebilirim fotosunu.en son fiyat 85 diyorum,ben kirazbebeden 155 e almışım ondan asagı yok nette zaten.kargo ücreti karsıya aittir.bebişin kaç aylık

merhaba, bu fiyat beni aşar. bebeğim 5 aylık. henüz alamamıştım, belki uygun fiyata bulurum diye bu site tavsiye edildi am sanırım yine de alamıycam. ilginize teşekkür ederim.

merhaba, bu fiyat beni aşar. bebeğim 5 aylık. henüz alamamıştım, belki uygun fiyata bulurum diye bu site tavsiye edildi am sanırım yine de alamıycam. ilginize teşekkür ederim.

selam,inan yardımcı olmak isterdim ama bende mama sandalyesi alıcam ona göre bütce ayırdım.baska ilanlarda inş bulursunuz gerçi bebeğiniz 5 aylık olmuş benimde 5 aylık,bu dönence 5 aya kadar kullanılıyor zati,oyncaklarını tutmaya basladımı bitmiştir işi,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…