Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Satilmadi,konu güncel
benim oglum arabada cok sıkılıyor. koltugunda oturmak istemezdi eskiden, surekli mucadele halindeydik. ben yerine koyuyordum o aglıyordu, alıyordum kucagımda bi oraya bi buraya atıyordu kendini :) arabada bu durum cok tehlikeli tabi. sonra internette arastırıp bu oyuncagı bulmustum. burdan bulabilsem alacaktım. bulamayınca sıfırını aldım. baya para verdim ama degdi. oglum bu oyuncakla oyalanırken biz de rahat rahat yolculugumuzu yapıyoruz :) bakarken uyuyor falan, cok memnunum. araba yolculuklarıyla ilgili benim gibi sorun yasayan varsa kesinlikle oneriyorum. cok memnun kalırsınızHayırlı olsun,siz ararken satmayı dusunmuyordum sonra esim arabada ilgisinin azaldığını farketti,kış da gelince evde oyalayacak oyuncaklar aramaya başladım :)
benim oglum arabada cok sıkılıyor. koltugunda oturmak istemezdi eskiden, surekli mucadele halindeydik. ben yerine koyuyordum o aglıyordu, alıyordum kucagımda bi oraya bi buraya atıyordu kendini :) arabada bu durum cok tehlikeli tabi. sonra internette arastırıp bu oyuncagı bulmustum. burdan bulabilsem alacaktım. bulamayınca sıfırını aldım. baya para verdim ama degdi. oglum bu oyuncakla oyalanırken biz de rahat rahat yolculugumuzu yapıyoruz :) bakarken uyuyor falan, cok memnunum. araba yolculuklarıyla ilgili benim gibi sorun yasayan varsa kesinlikle oneriyorum. cok memnun kalırsınız
bu arada satısı yapan arkadası tanımıyorum :) yanlıs anlasılmasın. sadece tecrübemi paylasıyorum![]()
Ben rizedeyim kargo ucreti ne kadar tutar acaba birde herhangi bi bozuklugu calidmayan tusu varmi acaba
arkadasım dönüş yapmadınız,özelden mail verseydiniz video gönderebilirdim..ancak bu süreçte ben de uzak bir yere satmama kararı aldım..kargoda bir sıkıntı oluşursa mahcup olmak istemem..elden teslim tercihim,satılmasa da sorun değil
Hatta ben mail adresimi vereyim daha kolay iletişime geçeriz ney_papatya@hotmail.com
Bekliyorum mailinizi tesekkurler.selam tekrar,burdan mail yazmak yasakmış sadece özelden yazın diye uyarıyorlar bilginiz olsun..araba suan yine evde değil ben ceker video aatarım size mailinizden, en azından nasıl bir oyuncak oldugunu görmüş olursunuz ancak uzak bir yere göndermek istemem, sıkıntı olur .
Mailinizi belliorum