Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyun halısı için 130 tl düşünüyorum .pompaların ikisi birlikte 12o tl düşünüyorum. resimleri yarın atacağım.Cnm oyun halısı düşünüyorum fiyat ve resim atarmisin
az kullanılmış tiny love maymun adası oyun halısı ve lansinoh göğüs pompası hem manuel hem elektrikli satıyorum. ayrı ayrı da alabilirsiniz hepsini birlikte de alabilirsiniz. ilgilenenler lütfen bana ulaşsın. bursa'dan yazıyorum...
Canım sıfır mağaza fiyatını neden söylüyorsun ki arkadaş burda 2. El ürün değil bildiğin ticaret yapıyo. Bence karismamak gerek umarım Vicdanen gönül rahatlığıyla satar siniz urununuzu
hangi şehirdesiniz? ben bursadayım.Ben pompaları alacağım. Nasıl yapacağız? Haber bekliyorum sizden.
canım tsk ederm sen doğru olanını yapıyosun ben olsam bende aynısını yapardım allah razı olsuncanım ikinci el ürün sıfırdan pahalı ise (130 tl ye satılıyor kullanılmış ürün) o yanlışı düzeltirim ben. Para kolay kazanılmıyor. aynı zamanda birde kargo parası ödeyecek alan kişi. yazık değil mi? vicdanen rahatsız oldum ve paylaştım doğru bildiğimi. bu kadar