Bebek İkinci El Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı Arıyorum...

Gazzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
45
21
Merhabalar, bebeğim için temiz kullanılmış Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı arıyorum.
İstanbul-Ümraniye' de oturuyorum.
Uygun fiyatlı ve eksiksiz olması tercihim.

Merhabalar, bebeğim için temiz kullanılmış Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı arıyorum.

uygun fiyatlı tertemiz ve eksiksiz.ayrıca dönencemiz de mevcut

bendede var temiz eksiksiz tekmele oyna oyun halısı.başka ihtiyacınız varsa onlar içinde görüşebiliriz.uyguna vermeyi düşünüyorum.

Dönenceye ihtiyacım yok fakat uygun fiyatlı verirseniz onu da alıp bir arkadaşıma hediye etmek isterim.
En son ne kadar düşünüyorsunuz iki ürüne?

tony livenın en hit ve pahalı modeli ikisi de. sıfırları 200 civarı. ben tane 70 e vericem. şöyle ki hoşunuza gitmedi ya da umduğunuz gibi çıkmadı. kargoyu karılamanız ve aynı ya da ertesi gü iade etmeniz durumunda(sorunsuz şekilde) ürünüm geri alır paranızı kargo elime ulaşınca anında iade ederim. satılan mal geri alınmaz tehtidiyle satış yapmam bilginize.

bendede var temiz eksiksiz tekmele oyna oyun halısı.başka ihtiyacınız varsa onlar içinde görüşebiliriz.uyguna vermeyi düşünüyorum.
Canım senin ürünün resimlerini görebilir miyin?
Ne kadar düşüyorsun ürün için.

Bende bu oyun galısı var yanında chicco uyku arkadaşı hediye

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 77
X