Bebek İkinci El tiny love gym tekmele ve oyna oyun halisi satiyorum

Sultanzeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
143
1
46
İstanbul
Arkadaslarim burdaki cok temiz kullanan bir arkadastan satin aldigim oyun halimizi satiyorum calistigim icin bebegim dogru duzgun gorupte oynayamadi bebeklerin ilgisini ceken sevdigi bir oyuncak sizde bebeginizin nerde oldugundan emin olarak kendinize zaman ayirabilirsiniz oyun halilari arasinda en iyi modellerden biri.. tum aksamlari calisir ve oyuncaklari tamamdir burda resim yukleyemiyorum isteyene fotolarini yollarim

Arkadaslarim burdaki cok temiz kullanan bir arkadastan satin aldigim oyun halimizi satiyorum calistigim icin bebegim dogru duzgun gorupte oynayamadi bebeklerin ilgisini ceken sevdigi bir oyuncak sizde bebeginizin nerde oldugundan emin olarak kendinize zaman ayirabilirsiniz oyun halilari arasinda en iyi modellerden biri.. tum aksamlari calisir ve oyuncaklari tamamdir burda resim yukleyemiyorum isteyene fotolarini yollarim

merhaba ben resimlerini görebilir miyim...
betuloz_er@hotmail.com

Youtube da 1 aylik bebegin oynadig goruntuler var ben daha gec almistim 2 ayliktan itibaren ilgilenmeye basladi su an telefonumdaki resimleri atamadim aksam eve gecince mail atacagim

Mailletinize bakmıyorsunuz sanırım.soğuk zincir çantasıyla ilgili mail attım günler önce dönmediniz.

Ben başka alternatiflet bakacağım bilginiz olsun
Teşekkür ederim ilgisizliğinize

Fersude hanim yanlis anlasilma durumundan dolayi tekrar kusura bakmayin canta elinize ulasmistir umarim

arkadasim ben durust davranarak 2 kez el degistirdigini soyledim soylemesem anlasilabilir bisey degildi bence bu bir pazarlik sebebi olmamali ben verdigim fiyattan daha da fazlaya aldim zaten

Back