• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El tiny love gym tekmele ve oyna oyun halısı arıyorum!!!

kaos01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
360
28
68
temiz kullanılmış ve uygun fiyatlı oyun halısı arıyorum

110 düşünüyoruz canım,tertemiz tüm oyuncakları duruyor kutusu bile duruyor.istanbuldayım elden teslim alabilirsin düşünürsen

110 düşünüyoruz canım,tertemiz tüm oyuncakları duruyor kutusu bile duruyor.istanbuldayım elden teslim alabilirsin düşünürsen

canım ilgin için sağol ama 110 çok bana ya kusura bakma eskişehirdeyim ben bide kargo ücreti ödücem sıfırıyla hemen hemen aynı olcak

Sıfırı 195- 220 arası bendeki modelin ama hiçbirinin diğerinden farkı yok bence.
Kargo ücreti yok zaten.
Gönlüne göre bulursun inşallah,çok rahat ettiren bir icat :) bebeğinle mutlu zamanlar

canım ilgin için sağol ama 110 çok bana ya kusura bakma eskişehirdeyim ben bide kargo ücreti ödücem sıfırıyla hemen hemen aynı olcak

merhaba
tiny love halımız var.. aynası biraz yıprandı.. onun dışında iyi durumda.. oyuncakları mevcut..
halı ve oyuncakların bir kısmı yıkanabiliyor.. ama hepsi değil
ayna yıprandığı için ve oyuncağın bir tanesinde leke olduğu için 60 tlye verebilirim..

merhaba
tiny love halımız var.. aynası biraz yıprandı.. onun dışında iyi durumda.. oyuncakları mevcut..
halı ve oyuncakların bir kısmı yıkanabiliyor.. ama hepsi değil
ayna yıprandığı için ve oyuncağın bir tanesinde leke olduğu için 60 tlye verebilirim..

oyun halınız duruyor mu? fotoğraf yükleyebilir misiniz? bir de rengini öğrenebilir miyim?

merhaba
kaos rumuzlu arkadaşla anlaştık.. nasip olursa ona göndereceğim.. ekstra bir durum olursa sizinle görüşürüz.. iyi günler

kaos rumuzla arkadaş.. özelden msj yazmış.. kardeşi sürpriz yapıp oyun halısı almış.. o sebeple almaktan vazgeçti.. dün onun için resimleri çekip whatsaptan göndermiştim.. dilerseniz özelden numaranızı yazın size de öyle göndereyim.. iş yerindeyim buradan yüklemek biraz zaman alıyor

kaos rumuzla arkadaş.. özelden msj yazmış.. kardeşi sürpriz yapıp oyun halısı almış.. o sebeple almaktan vazgeçti.. dün onun için resimleri çekip whatsaptan göndermiştim.. dilerseniz özelden numaranızı yazın size de öyle göndereyim.. iş yerindeyim buradan yüklemek biraz zaman alıyor

Ben ozelden mesaj atamiyorum. Buraya numarami yazmak da istemiyorum. Siz telefon numaranizi bana ozelden yazarsaniz gorusebiliriz.

arkadaşlar oyun halısı şimdilik duruyor.. arkadaşın e-bebekten bir değişim hakkı varmış.. bayrama kadar belli olacakmış.. o yüzden şu an için talebini geri çekti..
ayrıca ilan şimdilik vermiyorum.. ihtiyacı olan zaten burayı takip eder diye düşünüyorum.. bilginize

Back