• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı arıyorum,aciiil.....

turuncu500

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
123
10
98
Sinop
Tiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı arıyorum ,satmak isteyen arkadaşlar lütfen babaulaşın,temiz ve eksiksiz olması şartıyla...

Merhaba canım elimde kız için olanı var.sen belirtmemişsin kız mı erkek mi olan diye ama.eğer kız içinse benim attığım mesajlardan resmine bakabilirsin.sıfıra yakın ambalajıyla tertemiz duruyor.düşünürsen görüşelim.

bende var ,
ürün gayet temiz ve eksiksiz yalnız birkaç yerinde mini
cik demir ilacı lekesi var o kadar..o da malum çıkmıyor..kızımda çok severek ve güvenle kullandık..

Son düzenleme:
$tiny-love-gymini-tekmele-ve-oyna-jimnastik-halisi-z.jpg $tiny-love-gymini-tekmele-ve-oyna-jimnastik-halisi-z.jpg

bundan değil mi:emir_bebek:

tamam bende kız için olanından istiyorum,resimler güzel görünüyor,yalnız 100 tl biraz bana pahalı geldi +birde kargo parası var,fiyatta anlasırız diyorsanız size ulasabileceğim bir telefon numarası gönderin ,konusalım selamlar.....

Back