Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElTiny Love Gym Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı arıyorum,aciiil.....
Merhaba canım elimde kız için olanı var.sen belirtmemişsin kız mı erkek mi olan diye ama.eğer kız içinse benim attığım mesajlardan resmine bakabilirsin.sıfıra yakın ambalajıyla tertemiz duruyor.düşünürsen görüşelim.
bende var , ürün gayet temiz ve eksiksiz yalnız birkaç yerinde mini cik demir ilacı lekesi var o kadar..o da malum çıkmıyor..kızımda çok severek ve güvenle kullandık..
tamam bende kız için olanından istiyorum,resimler güzel görünüyor,yalnız 100 tl biraz bana pahalı geldi +birde kargo parası var,fiyatta anlasırız diyorsanız size ulasabileceğim bir telefon numarası gönderin ,konusalım selamlar.....
bende var , ürün gayet temiz ve eksiksiz yalnız birkaç yerinde mini cik demir ilacı lekesi var o kadar..o da malum çıkmıyor..kızımda çok severek ve güvenle kullandık..[/QUOT