Bebek İkinci El tiny love ana kucağı ve babytech saraylı beşik

5N1Ke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
703
27
98
İstanbul
iki üründe son derece temiz ve sorunsuzdur. tiny love anakucağı 300 liradan, saraylı beşiği 250 liradan satmak istiyorum. ilgilenenler irtibata geçebilirler.

Köpek aplikleri el dikişi ile dikildi. Kolayca çıkarılabilir. Alanın zevkine bıraktığım için ben çıkarmadım...

250 den satıyordunuz alacaktık eşim izin vermedi hatıra kalsın dedi kusura bakmayın demiştiniz 300 tl yapıp tekrar Satışa koymuşsunuz... Alıcısı artınca Hatırası mı kalmadı anlamadık? :)

Son düzenleme:
Bakın hatıra kalsın satmıyorum, eşim izin vermedi gibi birşey ASLA demedim. Alacak insan dedi öyle bişeyi. Anlamadım ama irdelemedim de.... Lütfen doğru takip edin ondan sonra kendinizce ti'ye alın. Tek çocuğum var ve tek kalacak neyin hatırası allah aşkına?? Ayrıca ederi bu fiyat. Sadece burada değil birçok yerde ilan verdim. Kaça satacağımı birilerine sormam mı gerekiyor onu da anlamadım. Ederi bu olmasına rağmen pazarlığa oturana 250 tl ye bırakıyorum. Hem de ikisinde de yapıyorum artık bunu.tiny love da yapmıyordum. O kadar elimden çıksın istiyorum. Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Saraylı beşiğin iki takımınıda veriyorum ayrıca. Siz teslim alırsanız 250 ama evinize teslim isterseniz (ist için diyorum bunu) 280 lira.

Bir daha baktım haklıymışsınız. Konuyu açan kişi satmaktan vazgeçtim demiş ama sizin değil benim size yazdığım yorum üzerine dediği için ben öyle anlamışım. Özür dilerim kusura bakmayın.

Tiny love anakucağı satıldı. Baby tech saraylı beşik hala satışta. İki takımı ile beraber sadece 250 tl. İst içi anadolu yakası teslimde de yardımcı oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…