Uykucu ana kucağı yesil ve beyaz renkte cok temiz ve sağlam. Bir yıl önce almıstim bebeğim dogmadan önce 5 ay kullandim başka odada yatirmak istedigimde. Ayrica tiny love gym tekmele ve oyna jimnastik halisi, philips avent natural elektrikli gögus pompasini da satiyorum. Bebeğim anne sutu almak istemedigi icin 2-3 ay kullanabildim pompayi sadece.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El Tiny love 3ü 1 arada uykucu ana kucağını satıyorum
- Konu Sahibi Serce03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?180 tl fiyati 3 ay kullandik ambalaji dahil herseyi eksiksiz ve temiz.Oyun halisi fiyati nedir
Oyun halisinin resmini görebilir miyiz? Ayrıca biraz daha fiyat kıramaz misiniz? Çünkü nette biraz araştırdım tiny love tekmele oyna oyun halisi 200 tl ... İkinci el için 20 tl indirim biraz az gibi geldi...
275 tl fiyat birkac ay kullanilmis temiz saglam ve eksiksiz bir urun. Kutusu kilavuzu da var.Ankaradayim.tiny love 3ü birarada ne kadar resimleri var mı hangi ildesiniz
- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
Fiyat nedir ve hangi şehir ayrıca süt pompası fiyat ve resim paylaşır mısınız
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...urel-elektronik-gogus-pompasi-226326333/detay bu linke resimli koymustuk bakabilirsiniz. Goremezseniz tekrar resim yukleyeyim
- 4 Ağustos 2015
- 30
- 14
- 3
- 40
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum.Arkdasim urunlerin bence biraz pahali eminim yenidir cunku bebekler cok durmuo icindeaa 2. El artik daha uygun olursa bebislerde yararlanir sadece hir gorus hayirli satislar
2.elin amacı elden çıkarmak ve başkasının yararlanmasını sağlamak olmalı. Mesela yurt dışında 2.el satılan ürünler ürünün alış fiyatının en fazla 5 te biri oluyor. Genelde de satılmıyor vede kalabalık yapmaya da devam ediyor.