• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny Love 3 in 1 ana kucağı satılık

aybike77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.505
128
123
İzmir
oğlum doğduğunda fisher price ın ana kucağını almıştım ama kısa bir süre sonra kilosu yüzünden kullanamaz olduk ve bu anakucağını aldık. ancak artık çok hareketli olduğu için anakucağında yatmak istemiyor...

çok kısa bir süre kullandığımız için çok temiz, herhangi bir çizik leke yok, orjinal kutusuyla duruyor

$IMG_0876.JPG

$IMG_0877.JPG

oğlum doğduğunda fisher price ın ana kucağını almıştım ama kısa bir süre sonra kilosu yüzünden kullanamaz olduk ve bu anakucağını aldık. ancak artık çok hareketli olduğu için anakucağında yatmak istemiyor...

çok kısa bir süre kullandığımız için çok temiz, herhangi bir çizik leke yok, orjinal kutusuyla duruyor

Eki Görüntüle 1011608

Eki Görüntüle 1011609

fiyat ne kadar acaba

Eki Görüntüle 1011608

Eki Görüntüle 1011609

Canım aynı ürünün sıfırını bir mağazadan 249 tlye buldum. Biraz daha indirim yaparsan alabilirim. Sonuçta sende resimlerden gördüğüm kadarıyla çok temiz kullanmışsın. Kargo ücreti ne çıkar acaba hangi şehirdesin?

Eki Görüntüle 1011608

Eki Görüntüle 1011609

Özelden yazamıyorum maalesef henüz. Ciddi alıcıyım canım ben anlaşırsak hemen yarın alabilirim. Sende para biriktiyomuşsun madem başka bişey için kargo benden 120 tl bütçeme uyar benim..

Özelden yazamıyorum maalesef henüz. Ciddi alıcıyım canım ben anlaşırsak hemen yarın alabilirim. Sende para biriktiyomuşsun madem başka bişey için kargo benden 120 tl bütçeme uyar benim..

canım pazarlık Türkün şanındandır :) şanındandırda biz şuna 130 diyelim ikimizin dediğinin ortası olsun anlaşalım ;) dediğim gibi temiz ve orjinal kutusunda faturasıyla göndereceğim, Jokerden almıştım ben 299tl ye

128 :))) bence bu bebeklerini uyutmuş ama kendi uykusu kaçmış iki annenin resmi ;)

Benim uykum kaçtı hakkatende bebekten değil onun yan etkilerinden vallahi :)) Benimki daha bende canım kısmetse 3 ayı var doğmasına :) Şu ptt kargoyla bi görüşeyim sabah maliyet ne çıkarıcaklar sonra el sıkışalım o zmn

Benim uykum kaçtı hakkatende bebekten değil onun yan etkilerinden vallahi :)) Benimki daha bende canım kısmetse 3 ayı var doğmasına :) Şu ptt kargoyla bi görüşeyim sabah maliyet ne çıkarıcaklar sonra el sıkışalım o zmn

tamam canım haber bekliyorum....uykularının tadını çıkar derim. ben 7 aydır uykuya hasretim, zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta :)

Herkes aynı şeyi söylüyo korkmaya başladım artık :) Canım bana kutu en* boy* yükseklik* birde ağırlığı lazımmış :)

baktım şimdi 18*45*76cm canım ama ağırlığı bilmiyorum...belki satan sitelerde anakucağının ağırlığı yazıyordur. ama bu ağır bişey olmadığı için ebatlardan fiyat hesabı yaparlar

baktım şimdi 18*45*76cm canım ama ağırlığı bilmiyorum...belki satan sitelerde anakucağının ağırlığı yazıyordur. ama bu ağır bişey olmadığı için ebatlardan fiyat hesabı yaparlar

Hesaplattım müşteri hizmetlerinden canm ptt kargodan 30 35 tl gibi bişey tutuyomuş. Son 120de anlaşalım toplamda bana 150 tlye maalolucak zaten canm yok bana uymaz dersen şansıma artık izmiriçi birine satarsın naapalım..

Hesaplattım müşteri hizmetlerinden canm ptt kargodan 30 35 tl gibi bişey tutuyomuş. Son 120de anlaşalım toplamda bana 150 tlye maalolucak zaten canm yok bana uymaz dersen şansıma artık izmiriçi birine satarsın naapalım..

valla tam çingene pazarlığına döndürdükte hadi 10tl si yeni bebişe benim hediyem olsun, hemde oğlumun oto koltuğuna kenara para atayım bende

Back