Z zeynep776 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2024 89 19 20 15 Ekim 2024 Konu Sahibi zeynep776 #1 Markette tinte bakıyordum meğersem sıkıntılıymış elime full döküldü çıkarmıyorum..yuz yikama jelim bitti suyla calkalayip öyle yikamaya calistim ama nafile..ne kalıcı çıkmaz tintmiş ya..fikri olan var mı acaba
Markette tinte bakıyordum meğersem sıkıntılıymış elime full döküldü çıkarmıyorum..yuz yikama jelim bitti suyla calkalayip öyle yikamaya calistim ama nafile..ne kalıcı çıkmaz tintmiş ya..fikri olan var mı acaba
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 451 230 24 15 Ekim 2024 Konu Sahibi zeynep776 #2 zeynep776 .!.: Markette tinte bakıyordum meğersem sıkıntılıymış elime full döküldü çıkarmıyorum..yuz yikama jelim bitti suyla calkalayip öyle yikamaya calistim ama nafile..ne kalıcı çıkmaz tintmiş ya..fikri olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... Asetonla çıkar
zeynep776 .!.: Markette tinte bakıyordum meğersem sıkıntılıymış elime full döküldü çıkarmıyorum..yuz yikama jelim bitti suyla calkalayip öyle yikamaya calistim ama nafile..ne kalıcı çıkmaz tintmiş ya..fikri olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... Asetonla çıkar
F Feelingharmony Nirvana Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 427 279 23 Ekim 2024 Konu Sahibi zeynep776 #3 zeynep776 .!.: Markette tinte bakıyordum meğersem sıkıntılıymış elime full döküldü çıkarmıyorum..yuz yikama jelim bitti suyla calkalayip öyle yikamaya calistim ama nafile..ne kalıcı çıkmaz tintmiş ya..fikri olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... yağ bazlı temizleyiciyle çıkar en iyi
zeynep776 .!.: Markette tinte bakıyordum meğersem sıkıntılıymış elime full döküldü çıkarmıyorum..yuz yikama jelim bitti suyla calkalayip öyle yikamaya calistim ama nafile..ne kalıcı çıkmaz tintmiş ya..fikri olan var mı acaba Genişletmek için tıkla... yağ bazlı temizleyiciyle çıkar en iyi
Z zeynep776 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2024 89 19 20 25 Ekim 2024 Konu Sahibi zeynep776 #4 Feelingharmony .!.: yağ bazlı temizleyiciyle çıkar en iyi Genişletmek için tıkla... Kendi kendine gitti 2 güne
Feelingharmony .!.: yağ bazlı temizleyiciyle çıkar en iyi Genişletmek için tıkla... Kendi kendine gitti 2 güne
F Feelingharmony Nirvana Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 427 279 26 Ekim 2024 Konu Sahibi zeynep776 #5 zeynep776 .!.: Kendi kendine gitti 2 güne Genişletmek için tıkla... Hhahaha iyi bari sevindim