Timsah dondurması yaptılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Timsah yumurtasından dondurma yapan Davao City’deki bu restoran camına, “Timsah dondurması bulunur” yazınca hayvanseverler ayaklandı.

Korkulacak bir şey olmadığını sadece timsahın yumurtalarının kullanıldığını belirten restoran sahibi Bianca Ramos, “Yumurtaları Davao Timsah Parkı’nda çalışan amcamızdan alıyoruz. Çok faydalı bir değişiklik çünkü bu yumurtaların protein değeri çok yüksek” dedi.

http://www.ilginchaber.comDondurma,Filipinler,Timsah , Timsah Yumurtası Dondurması

NYnbAa.jpg

Son düzenleme:
Di mi Allahtan endişelenecek bişey yokmuş, yumurtaları kullanıyorlarmış :KK53:
Bu bir külah donduramada kaç timsah demek aceba :KK59:

ya evet yazık o bebe timsahlar daha çıkıpsuya atlayacaklardı sanki başka şeyde protein yok sanki çikolatalı yok otlu yok pohlu dondurma bir sürü çeşidit var zaten.

hayvanları böyle bilinçsizce katledenlere çok öfkeliyim :KK20:
Benim kayınvalide geçen de bana bir kürk gösteriyor. Gençliğinden kalmaymış, modaymış o zamanlar, çok sıcak tutuyormuş falan filan.
Ben gerçek değil zannettim dinliyorum. Meğerse gerçekmiş, hemi de davşan kürkü :KK61:
Bi kürk için kaç tavşancık öldü kimbilir:KK61:

Benim kayınvalide geçen de bana bir kürk gösteriyor. Gençliğinden kalmaymış, modaymış o zamanlar, çok sıcak tutuyormuş falan filan.
Ben gerçek değil zannettim dinliyorum. Meğerse gerçekmiş, hemi de davşan kürkü :KK61:
Bi kürk için kaç tavşancık öldü kimbilir:KK61:

ya bunu keşke söylemeseydin. tam zamanında dedin ben tavşanımdan ayrılmak zorunda kaldım yine kötü oldum bak.. gidip duşta ağlayayım biraz :KK61:

o kürkler sentetik olarak sahtesini yapabiliyorlar neden gerçeğinde ısrar ediyorlar ki görüntü aynı :(

ya bunu keşke söylemeseydin. tam zamanında dedin ben tavşanımdan ayrılmak zorunda kaldım yine kötü oldum bak.. gidip duşta ağlayayım biraz :KK61:

o kürkler sentetik olarak sahtesini yapabiliyorlar neden gerçeğinde ısrar ediyorlar ki görüntü aynı :(
Yaaaaaaa deme ben seni üzmek için söylemedim valla bakkkk

Akillarina timsah nerden gelmis ki? Hani sinek olsa, hamamböceği olsa anlarim da ama timsahi nerden akil etmişler. . :KK64:

yazık günah ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back