• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TİME 'Yılın Kişisi'ni seçti

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
16743-icerik.jpg

TIME dergisinin gelenekselleşen "Yılın Kişisi" seçiminde kazanan aday açıklandı.
Time dergisi, final listesindeki 8 aday arasından Almanya Başbakanı Angela Merkel'i 'Yılın İnsanı' seçti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ABD'nin saygın haftalık dergisi, Merkel'i "Avrupa'daki borç krizi, mülteci ve göçmen sorunları, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi gibi konularda gösterdiği liderlikten ötürü" övgüye değer buldu.

merkelrsm56682b89f1941.jpg

Liste şu şekilde:

1.Almanya Şansölyesi Angela Merkel

2.IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi

3.ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan aday adaylarından Donald Trump

4.ABD’de siyahlara karşı polis şiddetine karşı eylemler düzenleyen “Black Lives Matter” göstericileri

5.İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani

6.ABD'li girişimci Travis Kalanick

7.ABD'li eski milli atlet Bruce Jenner

http://www.haberdar.com/dunya/time-yilin-kisisi-ni-secti-h9008.html?mnst=2289

sadece 6 ve 7 yi merak ettim

Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner kadın oldu

02 Haziran 2015 - 10:18:30
5639aac8f018fb2c50e73e58.jpg

3
  • inPaylaşın
Uzun süredir kadın olacağı konuşulan Kim Kardashian'ın üvey babası Bruce Jenner ilk kez kadın haliyle bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Eski bir olimpik sporcu olan 65 yaşındaki Jenner, ilk kez tam anlamıyla bir kadınolarak Annie Leibovitz'in objektifine poz verdi.

"Bana artık Caitlyn deyin" tweet'ini paylaşır paylaşmaz, en kısa sürede 1 milyonun üzerinde Twitter takipçisine ulaşma rekorunu da kırdı.

Bruce Jenner, uzun süredir kadın olacağı hakkında açıklama yapıyordu. Dün gece Twitter üzerinden Vanity Fair dergisinin kapağını paylaştı. Sosyal medyada büyük ilgi gördü. 3 tweet'te 1.86 milyon takipçiye ulaştı.

Bruce Jenner kısa süre önce böyle görünüyordu:

5639aac8f018fb2c50e73e5a

O artık Caitlyn

5639aac8f018fb2c50e73e5c

Bruce Jenner aynı zamanda eski bir olimpik atlet

5639aac8f018fb2c50e73e5e

Bruce Jenner, Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner ile 23 yıllık evliliği hakkında da çok özel açıklamalar yaptı.

Jenner evliliği süresince "hor görüldüğünü de" söyledi.

Bruce Jenner ya da yeni adıyla Caitlyn bir süre önce yollarını ayırdığı eski karısının evliliklerinin ilk 15 yılında kendisine iyi davrandığını ancak TV şovuyla şöhret ve para kazandıkça davranışlarının değiştiğini de söyledi.

65 yaşındaki Bruce Jenner, röportajda "ben kadınım" diyerek çocukluğundan beri kendisini "kadın" hissettiğini dile getirdi.Jenner "Bruce bir yalanı yaşıyor. O bir yalan değil. Bunu daha fazla yapamayacağım" dedi.

5639aac8f018fb2c50e73e60

Bugüne kadar üç kez evlenen Bruce Jenner tüm eski eşlerinin yaşadığı bu cinsiyet çatışmasını bildiğini de söyledi. Jenner, bu içsel çatışma yüzünden bir kez intiharın eşiğine geldiğini de itiraf etti.

Galeriyi daha rahat gezebilmek için klavyenin sol ok ve sağ ok tuşlarını kullanabilirsiniz

1. Travis Kalanick
Görev: Kurucu ve CEO
Şirket: Uber

'40 yaş altı 40' listesinde birinciliği paylaşan Uber CEO’su Travis Kalanick ve Airbnb CEO’su Brian Chesky iki farklı endüstride devrim yaratan isimler. Mobil uygulama Uber, kullanıcıların bulundukları yere tek bir tuşla araba veya taksi çağırmalarını ve tercih ederlerse ödemenin de uygulama üzerinden yapılmasını sağlıyor.

Uber, son olarak Mart 2014'te 17 milyar dolar piyasa değeri üzerinden 1.2 milyar dolarlık finansman aldı.

Anaaaa tüm isimlerden tehdit aldık. Gerçekten de hedef ne Suriye ne başka yer, herkesin derdi biziz.

Evet,atatürkün İsrail bustunu koydugu ve onu övdüğü gibi. Heee sen erdogandan mi bahsetti pardonnnnn

Bende diğerini diyon sandım onu hep ovuyor ya yahudilerrrr :))) büstler turkiye ikinci İsrail dır falan demeler tbmm kurulunca, mason işaretleri...

Tam olarak bu konuda bilgin yok sanırım

Tepki gösterenlerde önce bi araştırsin sonra saldırsin

İşiniz yok ,tüm derdiniz erdoğan be alakalı alakasız adını anın böyle aferin

Evet,atatürkün İsrail bustunu koydugu ve onu övdüğü gibi. Heee sen erdogandan mi bahsetti pardonnnnn

Bende diğerini diyon sandım onu hep ovuyor ya yahudilerrrr :))) büstler turkiye ikinci İsrail dır falan demeler tbmm kurulunca, mason işaretleri...

konuyla alakasini anlamadim, yanlis yere yazdiniz galiba ....
madem arastirin diyorsunda önce bir kendinden basla , atatürk ü dogru düzgün arastir , atatürk ün ilk islerinden biri mazon dairesini kovmakti , atatürk ün ölümüyle beraberinde meclise geri döndüler, ve sayelerinde sizin gibi zihniyet türedii......

konuyla alakasini anlamadim, yanlis yere yazdiniz galiba ....
madem arastirin diyorsunda önce bir kendinden basla , atatürk ü dogru düzgün arastir , atatürk ün ilk islerinden biri mazon dairesini kovmakti , atatürk ün ölümüyle beraberinde meclise geri döndüler, ve sayelerinde sizin gibi zihniyet türedii......

Anlamadiysan üstümde yazana bakacaksın . erdoğana baglarsaniz , size.bağladığını görürsünüz , sizi ilgilendirene yanı

Umarım siz araştırırsanız . belgesiz bisey demiyorum

Güle güle

Valla ben surda 30 küsür yildir kadinim, Time dergisi ismimi bilmez, adam'in daha kadin olali 1 yil bile olmadi ve Time'in listesini girdi...

Vay be... :KK14:

Sende radikal kararlar alıp uygularsan neden olmasın? :KK45: Yalnız şaka bi yana takdir ettim kadını... Zor bi hayatı olmuş. Şimdi daha mutludur ve pişman değildir umarım.

Son düzenleme:

Dünyadaki pek çok ülkede Atatürk'ün heykeli,büstü,isminin verildiği caddeler var.İsrail'de olması özel bir anlam ifade etmez.Ama sizinkini bir tek İsrail takdir edip madalya filan veriyor ne hikmetse:KK14:
"Türkiye ikinci İsraildir" sözü kime aitse artık, Atatürk'le ne ilgisi var ya,İsrail Atatürk'ün ölümünden 10 yıl sonra kuruldu.
Mason işaretleri filan sizin zihniyetin iftiraları,adam mason olsa neden mason localarını kapattırsın.
İşiniz gücünüz yok,Atatürk'le en alakasız konuyu bile Atatürk'e getiriyorsunuz ama bu sefer de olmadı,bi dahakine daha iyi çalış gel

Dünyadaki pek çok ülkede Atatürk'ün heykeli,büstü,isminin verildiği caddeler var.İsrail'de olması özel bir anlam ifade etmez.Ama sizinkini bir tek İsrail takdir edip madalya filan veriyor ne hikmetse:KK14:
"Türkiye ikinci İsraildir" sözü kime aitse artık, Atatürk'le ne ilgisi var ya,İsrail Atatürk'ün ölümünden 10 yıl sonra kuruldu.
Mason işaretleri filan sizin zihniyetin iftiraları,adam mason olsa neden mason localarını kapattırsın.
İşiniz gücünüz yok,Atatürk'le en alakasız konuyu bile Atatürk'e getiriyorsunuz ama bu sefer de olmadı,bi dahakine daha iyi çalış gel

Sizinki :))

Bu nedir ya seninki benimki

Rahat ol kadın, bizimkine , sizinkine.veren kadar veren olmaz :D

Sizinki :))

Bu nedir ya seninki benimki

Rahat ol kadın, bizimkine , sizinkine.veren kadar veren olmaz :KK70:
Evet sizinki,siz seçtiniz,biz onu bizim saymıyoruz:KK14:
(İğrenç laf oyunlarını kendine sakla)Olmaz tabi,bizimki gerçek bir dünya lideriydi çünkü,sizinki de ortadoğuda söz sahibi olayım diye uğraşsın dursun işte:KK70::KK70:

Back