Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izlenen seylere gore, bazen de yasa cinsiyete vs gore de oneri gelebiliyor. mesela kadinlara daha cok iliskilerle ilgili videolar, erkeklere spor ve kumar gelebiliyorGünaydın arkadaşlar tiktokta bunları da beğenebilirsinz videoları neye göre geliyor bilgnz var mı
Eşimin tiktogunda açık bayan önerileri geldi de reklam diyor TLF değişti ,bana da izlenen şeylere göre gibi geldi ama bilemedimizlenen seylere gore, bazen de yasa cinsiyete vs gore de oneri gelebiliyor. mesela kadinlara daha cok iliskilerle ilgili videolar, erkeklere spor ve kumar gelebiliyor
Evet bana da çok saçma geliyor.Tiktok yüklemeyen şurada kaç kişi kaldık??Tiktok kullanmak bana cok cringe geliyor.
Neye gore cikiyoru bilmiyorum ama basli basina tiktok yuklu olmasi bile itici durum
Ben de sevmiyorum ama malesef eşim kullanıyor ,yaşlı başlı insanlar gençler değişik değişik hareketler yapıyorlar para içinEvet bana da çok saçma geliyor.Tiktok yüklemeyen şurada kaç kişi kaldık??
Ben de sevmiyorum ama malesef eşim kullanıyorTiktok kullanmak bana cok cringe geliyor.
Neye gore cikiyoru bilmiyorum ama basli basina tiktok yuklu olmasi bile itici durum
Sağol canım eşim TLF değişti dün tiktogunda önerilerde dediğin gibi musterhcen videolar geldi kafam karıştı reklam diyor TLF yeni ildugu için reklamları kapatamadim falan dedi ama kafama takıldı yine deİzlediklerine göre değil sadece , bazen kullanıcı erkekse sırf inadına müstehcen videolar gelebiliyor ben de tiktokta sohbet ya da vlog izliyorum bir anda saçmasapan birşey geliyor önüme alakası yokken
Eşim hesap açıp izlese sogurdum.Bilgi alış verişi gündem takip edecek o kadar platform varken tik tok izlemek çok saçma...Ben de sevmiyorum ama malesef eşim kullanıyor
Takma ve eşine de bence daha bişey deme bunla alakalı güven problemi yaşamayın benim eşim de film kesitleri izlemeyi çok seviyor tiktokta arada karşısına çıkıyor maalesef hemen geçiyor internet varsa her türlü pislik var maalesefSağol canım eşim TLF değişti dün tiktogunda önerilerde dediğin gibi musterhcen videolar geldi kafam karıştı reklam diyor TLF yeni ildugu için reklamları kapatamadim falan dedi ama kafama takıldı yine de
Bu sosyal medya insanları boşandırtır varya en nefret ettiğim medyalardan biri de tiktoktur asla kullanmadım eşimde kullanmıyor ve rahatsız olduğumu da belirtmiştim başta gerçi diğer platformlar da bozuldu insta gibi diğer yerlerde de saçma sapan açık saçık videolar mevcut o öneriler izledikce geliyorGünaydın arkadaşlar tiktokta bunları da beğenebilirsinz videoları neye göre geliyor bilgnz var mı