- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.270
- 333
- Konu Sahibi gulceayyuzlum
-
Eve gelen elemanlat banyo el yikama lavobosundan cihaxi soktulatBu led kamerayla ben youtupta izlemistim ve boyle bi islemin imkansiz oldugunu bu sebeplede ise yaramadigini soylemislerdi her neyse eger mutfak gideri banyodan geciyorsa ,mutfak lavabosuna cah copu vs atmayin,kirecte tikanmasina sdbep olur arada kirec sokjcu filan kullanin,lavoba ac vs,,,aklima baska bisey gelmiyor
Canım altı sene önce yeni sıfır eve tasindik bulasik makinesi ve çamaşır makinesinin suyu geri taşıyordu görünürde bişey yoktu kamerayla bakıldı gider borusunun ek yerını eritip diğer boruya takmislar su fazla gelince geri geliyordu su fayanslar kırıldı boru yenilendi tesisatçınin hatası hep yaşadığım stresi anlatmiyorum bileEve gelen elemanlat banyo el yikama lavobosundan cihaxi soktulat
led kamerayi esim izlemis.
tum giderlerin icini doladmis klozetten kuvelete oradanda bi alt kata inmis
sonuc suan mutfakta sıkıntı yok
fakat banyo hala cok iyi cekmiyo ama gene idare eder
Bu ek boruyu led kameraylami gorup soylediler.Canım altı sene önce yeni sıfır eve tasindik bulasik makinesi ve çamaşır makinesinin suyu geri taşıyordu görünürde bişey yoktu kamerayla bakıldı gider borusunun ek yerını eritip diğer boruya takmislar su fazla gelince geri geliyordu su fayanslar kırıldı boru yenilendi tesisatçınin hatası hep yaşadığım stresi anlatmiyorum bile
Canım bir hafta içinde belli oldu iki makina aynı anda kirli suyu atıyordu bir baktım mutfak su içinde normalde teki çalıştığında geri gelmiyordu su evet kamerayla göründü ek olan ikinci borunun ağız kısmını eritip öyle eklemiş usta olacak adam boru daraldigi için tazikli su gitmiyordu Ayy ne çektim o borudanBu ek boruyu led kameraylami gorup soylediler.
bide eve tasindiktan sonra kac ay sonra bir tikaniklik oldu.
banyo hala coy yavas cekiyo tam sıkınti
Ayy basim beladaCanım altı sene önce yeni sıfır eve tasindik bulasik makinesi ve çamaşır makinesinin suyu geri taşıyordu görünürde bişey yoktu kamerayla bakıldı gider borusunun ek yerını eritip diğer boruya takmislar su fazla gelince geri geliyordu su fayanslar kırıldı boru yenilendi tesisatçınin hatası hep yaşadığım stresi anlatmiyorum bile
Acaba bizdede oyle bir sorunmu varkiCanım bir hafta içinde belli oldu iki makina aynı anda kirli suyu atıyordu bir baktım mutfak su içinde normalde teki çalıştığında geri gelmiyordu su evet kamerayla göründü ek olan ikinci borunun ağız kısmını eritip öyle eklemiş usta olacak adam boru daraldigi için tazikli su gitmiyordu Ayy ne çektim o borudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?