Tıkanan tesisatları led kamerayla açtırma yapan varmı?

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.270
333
Slm arkadaslar 3yildir oturdugum evde,gecen ay banyo dus gideri tikanmaya basladi ve esim acip alt borusunu degistirdi(tertemizfi bisey yoktu)

Bizaman sonra duskabinin altindan mutfak giderleri geldigini farkettim.sonrada buladik makinesi suyununda kabine ciktigini gordum
simdi anlamadigim mutfak tikaliysa neden mutfakta hic birikme yapmadida banyo aniden tikandi

Neyse iste bende netten bi sirket buldum led kamera sokuyorlar giderlere oda tum tesisati kamerayla tarayip giderdeki hatali bolumu bulup aciyo
150tele verdik ve islem yapildi bisorun yokmus,en azindan yabanci cisim.
simdi kuvet gene az cekiyo sanirim yakinda tikanacak

Basbesi evsahibim beynimi yiyecek
neyapmaliyim bu nalet gider acilsin

Bu led kamerayla ben youtupta izlemistim ve boyle bi islemin imkansiz oldugunu bu sebeplede ise yaramadigini soylemislerdi her neyse eger mutfak gideri banyodan geciyorsa ,mutfak lavabosuna cah copu vs atmayin,kirecte tikanmasina sdbep olur arada kirec sokjcu filan kullanin,lavoba ac vs,,,aklima baska bisey gelmiyor

Eve gelen elemanlat banyo el yikama lavobosundan cihaxi soktulat
led kamerayi esim izlemis.
tum giderlerin icini doladmis klozetten kuvelete oradanda bi alt kata inmis
sonuc suan mutfakta sıkıntı yok
fakat banyo hala cok iyi cekmiyo ama gene idare eder

Canım altı sene önce yeni sıfır eve tasindik bulasik makinesi ve çamaşır makinesinin suyu geri taşıyordu görünürde bişey yoktu kamerayla bakıldı gider borusunun ek yerını eritip diğer boruya takmislar su fazla gelince geri geliyordu su fayanslar kırıldı boru yenilendi tesisatçınin hatası hep yaşadığım stresi anlatmiyorum bile

Bu ek boruyu led kameraylami gorup soylediler.
bide eve tasindiktan sonra kac ay sonra bir tikaniklik oldu.
banyo hala coy yavas cekiyo tam sıkınti

Bu ek boruyu led kameraylami gorup soylediler.
bide eve tasindiktan sonra kac ay sonra bir tikaniklik oldu.
banyo hala coy yavas cekiyo tam sıkınti
Canım bir hafta içinde belli oldu iki makina aynı anda kirli suyu atıyordu bir baktım mutfak su içinde normalde teki çalıştığında geri gelmiyordu su evet kamerayla göründü ek olan ikinci borunun ağız kısmını eritip öyle eklemiş usta olacak adam boru daraldigi için tazikli su gitmiyordu Ayy ne çektim o borudan

Ayy basim belada
bu konuyu acali kac ay oldu bilmiyorum ama gecen gun dondugum tatil bana zehir oldu(((
Her ne olduysa gene mutfak lavabosu cekmuyordu.uste hortum felan soktuk gidere bisey yok.
sonra garipki su camasir makinesinin giderinden geldi
ugras ugras olmadi 5tane banyo ac doktum 2mutfaktan 2 kuvete 1sonra kuvete
simdi cekiyo ama banyoda gene sıkınti var
led kameraylada sorun olmadigi soylendi peki neden banyo cekmiyo
ora tikaniyo su geri vuruyor sanitim
offff cok uzgunum cok

Acaba bizdede oyle bir sorunmu varki
olsa soylerlerdi ama
3yil bi sorun yoktu
simdi baslafi demekki benim hatam
ama cokta dikkatli kullanirim ama lanet ne oldusa

Kocaman kk sitesinde giderleri tikanan tek dikkatsiz bayan benmiyim
ben kafami hangi taslara vurayim ku bu hale geldi giderler
makineleri acicam diye psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…