• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tikanan kanallae ve şisen göğüs,acil yardim kizlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Doli

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
579
589
303
Antalya
5 gunluk bir oglum var cok sukur,dileyen herkese nasip olsun. Ilk gunden beri goguslerim dolgun. Ama hem ucu yok,cikariciyla cikarip oyle veriyorum toksa snler icinde ice kaciyor.ana ayni zamanda beslenmeme dikkat ediyorum 9.aydan beri cok dolgun oldu sut doldu hissesiyorum. Sagip biberinla versim baya rahatlamıştı,emmesi de kolaylamisti ama simdi biri cok cok sert ve sagiyorum gelmiyor Napmaliyim . Sicak dus masaj vs yaptim. 2 saate bu kadar dolmasina da cok sasirdim

5 gunluk bir oglum var cok sukur,dileyen herkese nasip olsun. Ilk gunden beri goguslerim dolgun. Ama hem ucu yok,cikariciyla cikarip oyle veriyorum toksa snler icinde ice kaciyor.ana ayni zamanda beslenmeme dikkat ediyorum 9.aydan beri cok dolgun oldu sut doldu hissesiyorum. Sagip biberinla versim baya rahatlamıştı,emmesi de kolaylamisti ama simdi biri cok cok sert ve sagiyorum gelmiyor Napmaliyim . Sicak dus masaj vs yaptim. 2 saate bu kadar dolmasina da cok sasirdim
Sicak kompres, sert bir masaj, soguk kompres ise yariyor.

Buraya da yazayim. Evde kalkip bir supurge calistirdim toz aldim hizlica,uzerimde polar sabahlikla. Baya terledim bir baktim tikali uçlar da açılmis akiyor. Sicak tutmak boyle de ise yariyor bilginize.

Back