• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıkanan göğüs ve çaresiz taze anne

invictus34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
473
272
18
Selam güzel kadınlar
Sorunum tek göğsümün sular seller gibi akmasına rağmen diğerinin pörsüyüp sönük bir balon halini alması. Biri 75 diğeri 90 beden gibi oldu ne yapacağım ben kaldım böyle. Sıcak su ile duş alıyorum sağıyorum masaj yapıyorum çare olmuyor. Dr kanallar tıkanmış olabilir dedi ama çare sunmuyor. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin 🙏🏼

Selam güzel kadınlar
Sorunum tek göğsümün sular seller gibi akmasına rağmen diğerinin pörsüyüp sönük bir balon halini alması. Biri 75 diğeri 90 beden gibi oldu ne yapacağım ben kaldım böyle. Sıcak su ile duş alıyorum sağıyorum masaj yapıyorum çare olmuyor. Dr kanallar tıkanmış olabilir dedi ama çare sunmuyor. Tecrübeli anneler lütfen yardım edin 🙏🏼
Soğuk kompres ve bolca sağma 👍 Sağım yaparken göğsünüze masaj yapın.

Selam güzel kadınlar
Neden sagiyorsun bebegin emmiyormu

Selam güzel kadınlar
Merhaba güzel anne bebeğin hayırlı olsun. Beni instagramdan takip edebilirsin. DM den yazabilirsin bir çözüm bulalım inşallah sorununa. doulasevda

Kanallar sütünün yağlı gelmesinden kapanıyor. Yağ kanalları tıkıyor. Ateş ve göğüste kızarıklık var mı?

2 aya kalmaz göğüsler terbiye oluyor süt dolduğunu hissetmiyorsun ve göğüste süt olsa dahi yumuşacık oluyorlar yapman gereken Sürekli tıkanan göğsünden emzirmek emmek tek çare bence benimde ağrım şişliğim oluyordu göğsün değişik bölgelerinde sağarak pek düzelmedi sık sık emzirirince geçiyordu.Ters emzirme diye bişey var emzirme tekniklerini de demeyebilirsin banyoda sıcak su tutup masajda yapabilirsin Birde havuç yemek kanalları genişletiyormuş diye duydum inşallah sorunun çözülür bol bol emzirisinn

Back