Merhaba özel mesaj atacaktim atamadim. Esimde azosperm onunda fsh düşük volum azlığıda var dondurulmuş spermimizde var aslında ama bizden de trus ultrason istediler. Nasıl birşey bu biyopsi falan mi aliyolar nette pek birşey yazmıyor. Cevap verirseniz çok sevinirim.Bizde fsh hormonu düşüklüğü volum azligi ve transrektal ultrasonla anlaşıldı...Şimdi tıkanıklığın nerde olduğunu tam öğrenmek için mr çekilecek onu bekliyoruz siz tıkanıklık ameliyatı mi olacaksiniz canim doktorunuz kim siz nasıl anladınız tıkanıklıgi bi sebebi var mı tıkanıklığın?
merhaba yazinizi okuyunca bizi gordum 3 yil once ogrendik azospermi oldugumuzu yurtdisinda kuweytte yasiyorduk burda bizede varikosel dendi hos esimde gozle gorulecek dercede vardi yani dogru. Iki defa ameliyat icin randuvu aldik ama kendi ulkemizde yapmayi uygun gormustuk Turkiyeye inip cift tarafli ameliyat oldu esim sonuc yine ayni 1 bucuk yil oldu sonra esim yine kuweyt' te donunce muayene oldu busefer tikaniklik olabilir dendi. Kurmus bitkisel ilaclarmis hepsini icirttim kocama yine bos..Sizin baya yeniymis biz bes yillik evliyiz ilk yilimizin sonunda ogrendik 4yildir bogusuyoruz varikosel dendi cift tarafli ameliyatini oldu degisme olmadi ilac kullandi olmadi Ege Üniversitesine basvurduk genetikler falan tese dendi bize kimse de araştırın demedi ne denirse yaptik iki tup bebekten sonra arastiralim dedik ve bu cikti iste...
merhaba ben size ozelden mesaj attim galiba sizdiniz hayirlisiyla dogurursunuz ikizlerinizi .. bizede yardimci olurmusunuz . Ameliyat sonrasi cikis gerceklestimi . Hangi doktor da tedavi oldunuz cevap atarsaniz cok sevinirim .Inanin unuttum desem yeridir o günleri hiç hatırlamak bile istemiyorum Memorial doktorundan tıkanıklığın acilmasinin pek mumkun olmadığı soylendi biz onun tedavisine bakmadik ama çıkış oldu tabi ya icilen ilaç ya verilen sıvı açtı bilemiyorum direk tüp bebek deneseniz daha az yipranirsiniz ben şimdi ikizlere hamileyim ve on haftam kaldi sanırım darısı size olsun. ..ama trus denilen şey arka taraftan girip tıkanıklığın nerde olduguna bakıyorlar ordan sıvı çekiyorlar sperm var mi yok mu diye bunu hatırlıyorum
Merhaba arkadasim bu endocoil mr i biraz arastirdim nereden sordunuz acaba cok uzun zaman gecmis ama hatirliyorsanizBi endocoil mr varmış o kesin gösterirmis de fiyat çok fazla 3.390 falan... bize kaliteli normal mr da belki cikar dendi şimdi o olacak sonrada inşallah ameliyat doktor size risklerini soyledi mi birde tabi tekrar tıkanabilme ihtimalini
Aynı sıkıntı bizdede var bir sıvı açtı diyorsunuz o neydi hatırlıyormusunuz ?Inanin unuttum desem yeridir o günleri hiç hatırlamak bile istemiyorum Memorial doktorundan tıkanıklığın acilmasinin pek mumkun olmadığı soylendi biz onun tedavisine bakmadik ama çıkış oldu tabi ya icilen ilaç ya verilen sıvı açtı bilemiyorum direk tüp bebek deneseniz daha az yipranirsiniz ben şimdi ikizlere hamileyim ve on haftam kaldi sanırım darısı size olsun. ..ama trus denilen şey arka taraftan girip tıkanıklığın nerde olduguna bakıyorlar ordan sıvı çekiyorlar sperm var mi yok mu diye bunu hatırlıyorum