- 8 Kasım 2014
- 134
- 43
- 53
- 36
- Konu Sahibi harbikiz42
-
Bende dinar ilçelıyım topragımmmm yaaa çekıyo valla 2 yıldır istanbuldayım evlendım düştüm gurbetlereevet afyonun bayat ilçesindeyim yoksa sendemi afyonlusun :) kaymam
evet yaa çekiyormuş bende afyonda büyüdüm evlendim 1 buçuk yıldır bayattayım aslında ne kadarda yakınız :)Bende dinar ilçelıyım topragımmmm yaaa çekıyo valla 2 yıldır istanbuldayım evlendım düştüm gurbetlere
Cook memnun oldum canım cok sevındım hemde aynı kaderdasız şimdi daha cok uzuldum sanada ınşallah hayırlı sonuclar alırsınevet yaa çekiyormuş bende afyonda büyüdüm evlendim 1 buçuk yıldır bayattayım aslında ne kadarda yakınız :)
Bitkisel herseyi deniyimde ondan sonra tibbi seylere gececem bi asilama yaptirdim tutmadi.tuplerim tikalisa acmak icin adacacayi yagi dusunuyorum baska kurlerde yapacam insallah bu ay sogan suyu ictim bakalim ne olacak insallah bu soylediklerime gerek kalmaz HAMILEYIIIIIIIMMMMMMDDDDDIIIRRR.YOK CANIM DR İSTİYCEK SEN KAFANA GÖRE ÇEKTİREMEZSİN
inşallah canım ama bu söylediklerinin hepsini bende denedim şimdi bal tarçın çörekotu karışımı kullanıyorum umudum yokmu var tabi ama herşey allahtan mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler hayırlısı olsun ben kasığımı bile çektirdim bi umut çeken kadın sağın tertemiz açık yolların diyor ama tabi bilmiyorum belki açılmıştırda yumurta oluşmuyordur diyorum ne bileyim ya ALLAH yar ve yardımcımız olsunBitkisel herseyi deniyimde ondan sonra tibbi seylere gececem bi asilama yaptirdim tutmadi.tuplerim tikalisa acmak icin adacacayi yagi dusunuyorum baska kurlerde yapacam insallah bu ay sogan suyu ictim bakalim ne olacak insallah bu soylediklerime gerek kalmaz HAMILEYIIIIIIIMMMMMMDDDDDIIIRRR.
canm şu sıralar göbek çektirmek kasık çektirme olayı varya ona takmış durumdayım sen hiç böyle bişey denedınmıevet yaa çekiyormuş bende afyonda büyüdüm evlendim 1 buçuk yıldır bayattayım aslında ne kadarda yakınız :)
bende sana üzüldüm canım ya napalım kısmet kaderde o bebeği sevmek varsa her türlü olur ama insan sabredemiyor yaş 32 olduCook memnun oldum canım cok sevındım hemde aynı kaderdasız şimdi daha cok uzuldum sanada ınşallah hayırlı sonuclar alırsın
çektirdim ben geçen ay çeken kadın daha ben söylemeden solun kapalı ama sağın tertemiz açık damarlar yollar 1 seneye kadar allah izin verirse gebe kalırsın sen dedi ne demekse senin her tarafın çocuk dedi birde eskiden dr yoktu benimde olmadı çocuğum kendi kendimi tedavi ettim dedi bilmem bakalım hayırlısıcanm şu sıralar göbek çektirmek kasık çektirme olayı varya ona takmış durumdayım sen hiç böyle bişey denedınmı
Canım aslında sen şanlısın farkında degılsın kaplıcalar dıbınde gitsene arada kaplıcalaraİncir kürü denedinmi.
denedim canım ,soğan kürü bel çektirme kasık çektirme çatlatma iğnesi adaçayı yağıİncir kürü denedinmi.
gitcem kuzum en kısa zamanda sen gittinmiCanım aslında sen şanlısın farkında degılsın kaplıcalar dıbınde gitsene arada kaplıcalara
Malesef canım istanbulda kaplıca yokkı ahhh nerde o afyon kaplıcaları gobek cektırmek istiyorum ama buralarda bulmak zor oylekadınları 20 gun sonra tekrar tup bebek denıcem yıne negatıf olursa memleketıme gıdıp bu yolları denıcemgitcem kuzum en kısa zamanda sen gittinmi
Yüce Rabbim en iyisini bilirinşallah canım ama bu söylediklerinin hepsini bende denedim şimdi bal tarçın çörekotu karışımı kullanıyorum umudum yokmu var tabi ama herşey allahtan mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler hayırlısı olsun ben kasığımı bile çektirdim bi umut çeken kadın sağın tertemiz açık yolların diyor ama tabi bilmiyorum belki açılmıştırda yumurta oluşmuyordur diyorum ne bileyim ya ALLAH yar ve yardımcımız olsun
canım inşallah hayırlısıyla tutar rabbim hayırlısını versin memlete gelirsen yanıma gel burdaki ebe herşeyi biliyor çok yaşlı gel çektirelim burdaMalesef canım istanbulda kaplıca yokkı ahhh nerde o afyon kaplıcaları gobek cektırmek istiyorum ama buralarda bulmak zor oylekadınları 20 gun sonra tekrar tup bebek denıcem yıne negatıf olursa memleketıme gıdıp bu yolları denıcem
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun allah evlat hasretı göstermesin cok zor tedavıdende netıce alamassam sana ulaşırım tabi ozamana kadar ölmesınnn kadınnnncanım inşallah hayırlısıyla tutar rabbim hayırlısını versin memlete gelirsen yanıma gel burdaki ebe herşeyi biliyor çok yaşlı gel çektirelim burda
ilahiİnşallah canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun allah evlat hasretı göstermesin cok zor tedavıdende netıce alamassam sana ulaşırım tabi ozamana kadar ölmesınnn kadınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?