- 1 Ekim 2013
- 379
- 31
- 48
- Konu Sahibi harbikiz42
maydonozlu süt buharına oturmak faydalı olduğu söylendi başka bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım senin tüplerin tıkalımıydı ee nasıl gebe kaldın ne olur cevap vermaydonozlu süt buharına oturmak faydalı olduğu söylendi başka bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
Hsg çektirdim cnm tıkalı olup olmadığına bakılıyor filmde hatta tıkanıklık varsa açılıyor çoğu zaman bn hsg çektirdim sonra gebe kaldımselam canım senin tüplerin tıkalımıydı ee nasıl gebe kaldın ne olur cevap ver
biliyorum canım bana da çekildi hatta laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tamamen solda az geçiş var sen hsg sonrasımı açıldı tüplerinHsg çektirdim cnm tıkalı olup olmadığına bakılıyor filmde hatta tıkanıklık varsa açılıyor çoğu zaman bn hsg çektirdim sonra gebe kaldım
Bnde tıkanıklık değil de yapışıklık varmış hsg den bir ay sonra gebe kaldım Senin ki müdahale den sonra açılmadı mibiliyorum canım bana da çekildi hatta laparoskopi ameliyatı oldum sağ tüp tamamen solda az geçiş var sen hsg sonrasımı açıldı tüplerin
yok canım açamadığını söyledi dr fakat bu dr hakkında çok iyi şeyler duymadım bi kadının 1 çocuğu varmış yıllarca 2.ye gebe kalamamış yine bu dra ameliyat olmuş onada bana dediğinin aynısını demiş hatta muayenehaneme gelin demiş aynı bana dediği gibi oda amaan demiş 1 tane var rabbim bunu müsait görmüş demekki hakkımda hayırlısı 1 çocukmuş deyip gitmemiş ve aradan çok geçmemiş gebe kalmış ve doğurmuş yaniçok para kazanma hırsıyla insanları muayenehanesine çekiyormuş belki diyorum beniim sorunumda başka ama para kazanma hırsıyla yalan söyledi inşallah öyledir önümüzdeki ay eskişehirde iyi bi dr varmış ona görüncem gerekirse bi hsg daha çekilcem yaş 32 olduBnde tıkanıklık değil de yapışıklık varmış hsg den bir ay sonra gebe kaldım Senin ki müdahale den sonra açılmadı mi
Hmmm anladım cnm öyle çok doktor var bide senin problemin çok Hassas bi durum iyi bi hekimin görmesi şart iyi araştır gidecegin doktoru çok geç kalma bir an önce ol tedavini cozulmeyecek bi sıkıntı değil inşallah Rabbim yardimcin olsunyok canım açamadığını söyledi dr fakat bu dr hakkında çok iyi şeyler duymadım bi kadının 1 çocuğu varmış yıllarca 2.ye gebe kalamamış yine bu dra ameliyat olmuş onada bana dediğinin aynısını demiş hatta muayenehaneme gelin demiş aynı bana dediği gibi oda amaan demiş 1 tane var rabbim bunu müsait görmüş demekki hakkımda hayırlısı 1 çocukmuş deyip gitmemiş ve aradan çok geçmemiş gebe kalmış ve doğurmuş yaniçok para kazanma hırsıyla insanları muayenehanesine çekiyormuş belki diyorum beniim sorunumda başka ama para kazanma hırsıyla yalan söyledi inşallah öyledir önümüzdeki ay eskişehirde iyi bi dr varmış ona görüncem gerekirse bi hsg daha çekilcem yaş 32 oldu
sağol canım teşekkür ederimHmmm anladım cnm öyle çok doktor var bide senin problemin çok Hassas bi durum iyi bi hekimin görmesi şart iyi araştır gidecegin doktoru çok geç kalma bir an önce ol tedavini cozulmeyecek bi sıkıntı değil inşallah Rabbim yardimcin olsun
Mrh.maydonozlu sut buharini yapmismiydinmaydonozlu süt buharına oturmak faydalı olduğu söylendi başka bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
Evet cnm yaptımMrh.maydonozlu sut buharini yapmismiydin
Canım benım bende aynı dertten müzdaribim malesef 1 aydır uyguladıgım kürler var şifası allahtndır dıyıp içiyorum ama hiç umudum yok tüp bebek düşünmüyormusunyok canım açamadığını söyledi dr fakat bu dr hakkında çok iyi şeyler duymadım bi kadının 1 çocuğu varmış yıllarca 2.ye gebe kalamamış yine bu dra ameliyat olmuş onada bana dediğinin aynısını demiş hatta muayenehaneme gelin demiş aynı bana dediği gibi oda amaan demiş 1 tane var rabbim bunu müsait görmüş demekki hakkımda hayırlısı 1 çocukmuş deyip gitmemiş ve aradan çok geçmemiş gebe kalmış ve doğurmuş yaniçok para kazanma hırsıyla insanları muayenehanesine çekiyormuş belki diyorum beniim sorunumda başka ama para kazanma hırsıyla yalan söyledi inşallah öyledir önümüzdeki ay eskişehirde iyi bi dr varmış ona görüncem gerekirse bi hsg daha çekilcem yaş 32 oldu
düşünüyorum canım Allah izin verirse 1 seneye kadar bakcaz çaresine senin iki tüpdemi tıkalı ameliyat oldunmu benim sağ tüp kısmen tıkalı belki diyorum bi hsg daha çekilsem açılırmı kiCanım benım bende aynı dertten müzdaribim malesef 1 aydır uyguladıgım kürler var şifası allahtndır dıyıp içiyorum ama hiç umudum yok tüp bebek düşünmüyormusun
Yaptiktan ne kadar zaman sonra hamile kaldinEvet cnm yaptım
Evet canım ameliyat oldum 1 sene oldu ıkısıde tıkalı malesef bu arada bende tekrar hsg cektırsem acılırmı dıye doktoruma sormuştum bence zorlama demişti tuplerını zedelenır demişti amelıyattan sonra birisiyle tanıstım istanbulda bır hastanede robotık cerrahi ameliyatı yapıyorlarmış turkıyede sadece o hastanede varmış arkadas orada amelıtat olmuş ıkısıde acılmış halen daha görüşüyoruz suan hamıle bunun üzerine bende o hastaneye gittim tekrar amelıyat olmayı düşündüm ama benım tuplerımın yumurtalıklarıma cok yakın bır kısımda tıkalı oyuzden önermedi bana tüp bebek dene demişti robotık cerrahta tıkalı olan kısmı kesıp alıyorlar tüpleri tekrardan bırbırlerıne yapıştırıyorlar istanbuldaysan bence gıtmelisin tüp bebek okadar zor okadar sıtreslı bırsey kı pisikolojık olarak alt üst oluyorsun 2 ay önce ılk denememde dusukle sonuçlandı onumuzdekı ay tekrar 2 ci tedavıye gecıcem offffdüşünüyorum canım Allah izin verirse 1 seneye kadar bakcaz çaresine senin iki tüpdemi tıkalı ameliyat oldunmu benim sağ tüp kısmen tıkalı belki diyorum bi hsg daha çekilsem açılırmı ki
Bunu yaptıktan iki ay sonra gebe kaldım ama hsg de çektirdim ben ayrıca hsg nin faydali olduğunu düşünüyorumYaptiktan ne kadar zaman sonra hamile kaldin
allah yardımcın olsun canım ben afyondayım bende ameliyat oldum fakat açamadılar birde eskişehire gitcem orda iyi bi uzman dr varmış birde o görsün istiyorum el elden üstündür derler hayırlısı olsun kendimi yalnız hisediyorum bazenEvet canım ameliyat oldum 1 sene oldu ıkısıde tıkalı malesef bu arada bende tekrar hsg cektırsem acılırmı dıye doktoruma sormuştum bence zorlama demişti tuplerını zedelenır demişti amelıyattan sonra birisiyle tanıstım istanbulda bır hastanede robotık cerrahi ameliyatı yapıyorlarmış turkıyede sadece o hastanede varmış arkadas orada amelıtat olmuş ıkısıde acılmış halen daha görüşüyoruz suan hamıle bunun üzerine bende o hastaneye gittim tekrar amelıyat olmayı düşündüm ama benım tuplerımın yumurtalıklarıma cok yakın bır kısımda tıkalı oyuzden önermedi bana tüp bebek dene demişti robotık cerrahta tıkalı olan kısmı kesıp alıyorlar tüpleri tekrardan bırbırlerıne yapıştırıyorlar istanbuldaysan bence gıtmelisin tüp bebek okadar zor okadar sıtreslı bırsey kı pisikolojık olarak alt üst oluyorsun 2 ay önce ılk denememde dusukle sonuçlandı onumuzdekı ay tekrar 2 ci tedavıye gecıcem offff
Afyonmu kıs sen afyonlumusun topragımmmallah yardımcın olsun canım ben afyondayım bende ameliyat oldum fakat açamadılar birde eskişehire gitcem orda iyi bi uzman dr varmış birde o görsün istiyorum el elden üstündür derler hayırlısı olsun kendimi yalnız hisediyorum bazen
Doktor istemeden ben istedigim yerde gidip cektirebilirmiyimBunu yaptıktan iki ay sonra gebe kaldım ama hsg de çektirdim ben ayrıca hsg nin faydali olduğunu düşünüyorum
evet afyonun bayat ilçesindeyim yoksa sendemi afyonlusun :) kaymamAfyonmu kıs sen afyonlumusun topragımmm
Doktor istemeden ben istedigim yerde gidip cektirebilirmiyim
YOK CANIM DR İSTİYCEK SEN KAFANA GÖRE ÇEKTİREMEZSİNDoktor istemeden ben istedigim yerde gidip cektirebilirmiyim