tıkalı tüpler için bitkisel bişey var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ya arkadaşlar benim tüplerden biri tıkalı bunun için bitkisel bi tedavi varmı bildiğniz lütfen paylaşın benimle

şu an uygun dönem değil ameliyatı ailemin yanında olmak istiyorum ama işimi bırakıp gidemem şubata kadar bitkisel bişeyler denemek istiyorum

ameliyattan baska caren yok,haaa suan zamanim yok diyosun tabi o senin bilecegin bisey...fakat bitkisel yontemlerle ,daha cok zorlastirma isi....bu isler oyle onun,bunun sunu yap demesiyle olacak isler degil.....zamani gelince ameliyatini olursun bi kac ay sonra hamile kalirsin,en temizi bu....a.s.

canim benimde sag tüpüm tikali ama dr lar bana ameliyat demediler hemen tüp bebek diyorlar onada imkanim yok.yasim 37 acaba baska bi caresi yokmu bunun

bana da aynen öyle demişlerdi,vakıt kaybetme tüp bebek yap diye ama ben şu an 37 haftalık hamıleyım,kendılığımden kaldım yani.hsg çekıldıkten sonra da açılma olabiliyo tuplerde.

hsg cektirince aciliyor. buradan bir arkadas 3 defa cektirmis ve kapali tüpü acilmis. o ilac aciyormus.drum banada söylemisti. ayrica rahim filmi sonrasinda kendiliginden hamile kalanlarin sayisi da cok fazla

iltihap nedeniyle kapali tüpler icin adacayi yagi (aci elma yagi diye de geciyor) kullaniyorlar. veya süt buharina oturuyorlar. sonucta vücut icine birsey girmedigi icin yan etkisi de yok. tavsiye edebilrim. bende iltihap vardi adacayi yagi bayagi ise yaradi. sonra sütü de denedim, oda bayagi akinti yapti. deneyebilirsiniz. cok zor seyler degil. yalniz günü ve saati var tabiiki.

canım bıraz daha açıkı yazabılırmısın yanı tarıf edebılırmısın benım suan hsg cekılmedı ama 2 ay yumurta takıbı oldum ve 9 adır da korunmamaıza ragmen bebek olmadı ben de tuplerden korkuyorum ama suan için hsg cektırmedım

Arkadaşlar bu süt olayını bende duydum ama yapmadım.1 kuzenim ve birde kuzenimin eşi yaptı 3 yıl sonra hamile kaldılar.1 kilo süte 1 bağ maydonoz koyup kaynatılıyor ve belden aşağınıza çarşaf koyup buğusuna oturuluyormuş.Banada yap diyorlar ama yapmadım açıkçası ama faydası varmış öyle diyorlar ne kadar doğru bilemem tabiki.

merhaba bende hsg çektirdim doktor iki tüpünde kapalı açılmaz dedi.tüp bebek yapın beklemeyin dedi.başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum..hsg çektiren arkadaşın durumu ne idi acaba.kaydirigubbakcemile3

bana da aynen öyle demişlerdi,vakıt kaybetme tüp bebek yap diye ama ben şu an 37 haftalık hamıleyım,kendılığımden kaldım yani.hsg çekıldıkten sonra da açılma olabiliyo tuplerde.

Canim hsg cekildikten sonra tuplerde nasil acilma oluyor ? Benim hsg de sag tup tikali cikti yani bu sag tup kendi kendine sonradan acilabilir mi diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…