tıkalı tüp ameliyatı

-itsmeworld-

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
58
24
8
38
kızlar merhaba
ben yaklaşık 10 ay önce ilk bebeğimi 5. hafta da kaybettim, kürtaj oldum. kürtaj olduktan sonra sol kasığımda sancılar ve belime kadar vuran ağrılar yaşadım. bunun üzerine 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. yine 5. haftada kaybettim. sonra kan tahlilleri istediler kan pıhtılaşması çıktı. ve üstelik taşıyıcıda değildim hastaydım. o ay tekrar hamile kaldım ama sonucu biraz düşük çıktı 192,8 di değeri. kese görünmedi ulturasonda keseyi görünce kan sulandırıcı vereceğiz şu an sadece aspırınle basla dedıler. aspirini aldım ve ertesi günü kanamam oldu...
şu aralar tekrar düşünüyorduz ve sol kasığımın ağrısından duramıyordum. özel hastahanedeki doktorum yumurtalarının üzerinde kist olabilir dedi CA 125 diye bir test var onu yaptır dediler. test pahalı olduğu için devlet has. gittik oradaki doktor isterseniz birde ben muayne edeyim dedi ve rahimim kalp şeklindeymiş rahim filmi çektirdik ve gerçekten rahimim kalp şeklindeymiş ve sol tüpüm tıkalıymış doktor hamile kalabilirsin fakat bebeğin büyyümez bu şekilde ameliyat olman gerekiyor dedi. yorumları okurken tüplerin ameliyatla bile açılmadığını okudum ve çok korkuyorum. bu ameliyattan olumlu sonuç alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…