• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tıkalı gözenekler

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
68
merhaba
Benim problemim tüm yanaklarım ve burnum gözenekleri dolu ve ne kullanırsam kullanayım temizlemeyi başaramadım. O kadar kötüydü ki durum artık yağlı olan cildim tüm bu ölü hücrelerin birikmesi sonucu kuru gibi davranıyordu. Dermalogicanın microfoliant ürünü alıp kullandım ve hiç olmazsa yüzeyini çok güzel bir şekilde temizlemeyi başardım bir süre sonra.
Ama problemim devam ediyor, kullanmadığım kil maskesi, buhar banyosu vs kalmadı..
Artık son çare birde profosyonel yardım almak istiyorum.İzmir de yaşıyorum, öncelikle ne tarz bir uygulama yaptırmam lazım sizce? Ben heraderma veya Essi ye gidip karbon peeling yaptırmayı düşündüm.
Daha önce herhangi bir uygulama yapıp gözle görülür şekilde gözeneklerini temizletmiş kimse var mı?
Biraz korkuyorum da açıkçası, yaza düğünüm var ve uygulama sonrası yanmış veya mahvolmuş bir cilt kabus olur.. Tek sıkıntım şu kahrolası yıkalı gözenekler....
ne olur yardımcı olun

Back