Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya çıktı bugün 3 yaşında ama şuan bile rahatsız olduğu belli ne yapıcam bilmiyorumbir çaybardağı ılık suya bir tatlı kaşığı tuz koyup iyice eritin ve burundan çektirin ama küçükse yaptıramayabilirsiniz. Bu formül sinüsleri çok hızlı açar
Dün oldu zaten bugün tam anlamıyla tıkandı ne yapıcam bilmiyorum evde hava makinesi var amaSerum fizyolojikle temizleyin. Yetmezse otrivine çocuk alın bir eczaneden. Ama burnu tıkalıysa çocuk hastadır, yola çıkmadan bir doktor görseymiş keşke.
Havayı doktor verin demeden vermeyin bence.Dün oldu zaten bugün tam anlamıyla tıkandı ne yapıcam bilmiyorum evde hava makinesi var ama
Baya çıktı bugün 3 yaşında ama şuan bile rahatsız olduğu belli ne yapıcam bilmiyorum
Öyle olacak artık3 yaşa bu yöntem uygulanmaz. Siz yarın bir acile uğrayın en iyisi
Ateş yok sadece tıkanıklık bugün güzel bir şekilde baya çıktı ama hala tıkalıHavayı doktor verin demeden vermeyin bence.
Hastalık belirtisi, halsizlik, ateş falan yoksa burnunu açmak yeterli olacaktır şimdilik.
Ateş yok sadece tıkanıklık bugün güzel bir şekilde baya çıktı ama hala tıkalı