• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tik medelesi mi acaba oyle soyluyor ama

uhdem

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
19
0
286
Ankara
tikin pdikolijik olfugunu dusundugum icin bu bolumde acmak istedim konuyu. esim tiki oldugunu iddia attigi icin kendisine dokunmama izin vermiyor. Bu duruma cok uzuluyorum. Tik nedir diye googlda arastirdim ama boyle bir tik cesidi bulamadim. Hekim arkadaslar varsa veya bilgisi ilan varsa yardimci olursaniz sevinirim.

Bazi insanlar kendilerine dokunulmasini sevmezler
tik haline gelmisse hic sevmezler cünkü dokununca
o tik hali artiyormus

senin esin ,evlisin, dokunmana izin vermesi lazim
ama yenimi evlendin

yoksa bu durum yenimi basladi
biraz daha aciklarsan belki sana
faydasi olucak birseyler yazabiliriz

Canım keşke ayrıntıları da biraz anlatsan ona göre bilgi verirdik eğer tiki varsa üzülme gerçekten senin dokunman onu çok rahatsız ediyor olabilir tabi durumu tam bilmiyorum

Evliligimizin bir yilinin dolmasina iki ay kaldi basindan beri de boyle. Cok ustune gitmeyim diye erteledim. Alisir dedim .bir problemimiz yok sukur . Yani bana karsi istekdiz degil. Fakat ben dokunmak istedigim zaman ani bir tepkiyle elimi tutuyor. bu durumu tekrar tekrar yasaysn ben nde kendimi geri cekiyorum.cunku kendimi kotu h
hissediyorum o an. Konustun onun lada .ama saddce tik okdugunu ve onu icin boyle davrandigini soyluyor. Fakat bunu asmak icin hicbir caba gostermiyor.doktora gitsek hangibolume gitmemiz lazim

Evliligimizin bir yilinin dolmasina iki ay kaldi basindan beri de boyle. Cok ustune gitmeyim diye erteledim. Alisir dedim .bir problemimiz yok sukur . Yani bana karsi istekdiz degil. Fakat ben dokunmak istedigim zaman ani bir tepkiyle elimi tutuyor. bu durumu tekrar tekrar yasaysn ben nde kendimi geri cekiyorum.cunku kendimi kotu h
hissediyorum o an. Konustun onun lada .ama saddce tik okdugunu ve onu icin boyle davrandigini soyluyor. Fakat bunu asmak icin hicbir caba gostermiyor.doktora gitsek hangibolume gitmemiz lazim

Yazdiklarina göre tikli biri esin ama kendisinin de
bundan rahatsiz oldugu belli
kendisine dokunulmasini sorun yapmis
evlendikten sonrada ayni sorun
devam etmis herhalde...

Doktora gitme isini kendisiyle konusun
öyle karar verin gidin.

tam bilemiyorum ama psikolog yada psikiyatrislerin
uzmanlik alanina giriyor saniyorum siz arastirin
Allah c.c yardimciniz olsun...

Back