• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tiii'nin mutfağı için ilk aldıkları

tiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
117
1
68
Çanakkale
$SHF500-ELITE_1.webpEki Görüntüle 200 480[/ATTACH]Eki Görüntüle 200 479[/ATTACH]

Eklentiler

• $rosa.webp
    $rosa.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $mega-ceyiz2.webp
    $mega-ceyiz2.webp
    16 KB · Görüntüleme: 123
  • $6-2029.webp
    $6-2029.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 116
  • $SCHAFER11-98.webp
    $SCHAFER11-98.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 131
hepsi çok güzel yalnız kahvaltılıklarına bayıldım renkleri çok hoş güle güle kullan canım :61:

Bence çok güzel kahvaltı takımın ve renkli tencerelerine bayıldım rengi çok hoş güle güle kullan :46: Canım

Forumun bu durgun günlerinde gözümüzü gönlümüzü açtın mor tencerelerin ve fıstık yeşili kahvaltı takımınla.:16::16::16:Ağız tadıyla kullanman nasip olur inşallah herşey çok güzel görünüyor...

Son düzenleme:
aldıkların çok güzel canım renkli renkli allahım güzel mtlu günlerde kullanmayı nasip etsin :)

mutlu günlerde kullan inş canım hepsi çok güzel ağız tadıyla kullandırsın Allah.

Aldıklarınız çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah.En çok kahvaltı takımınızla,pembe tencerelerinizi beğendim ama.Hatta bir arkadaş kahvaltı takımı seçimi için bir kaç seçenek sunmuş ısrarla bu modeli söylemiştim. =)​

kızlar hepinize çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, allah razı olsun,
isteyenlere daha güzellerini versin rabbim
:3:

renklerini çok beğendim canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.. düğünün ne zaman?

Günler çabuk gelip geçiyor:)
bikaç konunu okudum üzüldüm adına canım. Problemlerinizi aşabildinizmi?:59:

Günler çabuk gelip geçiyor:)
bikaç konunu okudum üzüldüm adına canım. Problemlerinizi aşabildinizmi?:59:

aşamadık ama erteledik gibi bişey oldu canım, ben artık gözümü kulağımı tıkadım, iyi düşünmeye çalışıyorum, ailem isteksiz de olsa çeyizim için hazırlıklara başlandı, umarım herşey iyi olur.

Son düzenleme:
Back
X