• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Tığ İşi Bebek Patikleri Yapılışları ve Motifler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

mexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
117
2
96
44
$patik1.jpg $patik2.jpg $star-2.jpg $star_fish.jpg $flower2.jpg
Tığ işi bebek patiği yapmak isteyip te bir türlü başlayamayanlara yardımcı olması umuduyla bu patikleri hazırladım. Hepsinin yapılışlarını blogumda uzun uzun anlattım. Umarım faydalı olmuştur.
Pembe patik - Mavi patik 0-4 ay - Mavi patik 4-8 ay - Yıldız Motifi - Balık Motifi - Çiçek Motifi

hunerlerimiz

Ben de bu yaz bebek patikleri ördüm tığla ve şişle. Bunları da kaydettim deneyeceğim. Ben daha çok arabalı yaptım. Tekerlekleri silecekleri var. Tabi acemi işi pek güzel olmadı ama :D

Ben de bu yaz bebek patikleri ördüm tığla ve şişle. Bunları da kaydettim deneyeceğim. Ben daha çok arabalı yaptım. Tekerlekleri silecekleri var. Tabi acemi işi pek güzel olmadı ama :D
el emeği olan herşey kıymetlidir bence. bu patiklerden de denemelisiniz. patiği merak ettim doğrusu, arabalı, tekerlekli, silecekli.. güzel olmuştur muhakkak.

Derya Baykalın programında görmüştüm, sonra aklımdan yapmaya çalışmıştım. Pek güzel çıkmadı fotoğraflar.
$2012-11-22 13.54.49.jpg $2012-11-22 13.55.18.jpg

Derya Baykalın programında görmüştüm, sonra aklımdan yapmaya çalışmıştım. Pek güzel çıkmadı fotoğraflar.
Eki Görüntüle 558697 Eki Görüntüle 558696
Ben bu mesaja cevap yazamamıştım, kızım izin vermemişti :( bir de ev tadilatı ve taşınma telaşı olunca şimdi yazmaya fırsatım oldu :(
Ördüğün patikler çok sevimli görünüyor bence. hatta içi dolgulu da değil, bebeğin ayağına giydirildiğinde daha da güzel görünür diye düşünüyorum.
Aynı patikten başka renk kombinasyonlarıyla ve farklı büyüklüklerde yapmaya devam et, hem çok güzel hediyeliklerin de olmuş olur :) ..
kolay gelsin canım...

Yazmasanız da olurdu hiç önemli değil=) Teşekkür ederim, tatillerde sıkıldığımda örmeye çalışıyorum birşeyler. Yoksa günler geçmiyor=) Mavisini de yaptım, ve aynı model üzerinden giderek değişik patikler de deniyorum. Ben de yeni bebeği olan tanıdıklarıma hediye ederim diye düşünüyorum. El emeği daha bi güzel bence gidip hazır birşey almaktansa=) Size de kolay gelsin:)

Çok güzel bi site arkadasım.Hersey ayrıntılı anlatılmış kaydettim hemen:16:

Çok güzel bi site arkadasım.Hersey ayrıntılı anlatılmış kaydettim hemen:16:
Teşekkür ederim.
son zamanlarda hiç vakit ayıramadım bloga, taşınma telaşı vardı. şimdi de yeni eve alışma ve yerleşme telaşı var :)
inş. kısa zamanda yenilerini de eklemek istiyorum..
sevgiler..

Bebekler için sandalet patik yapılışını blogumda paylaştım. Yenidoğanlara veya aylık bebeklere mutlaka örmelisiniz.. Şimdilik pembe-mor sandaleti yayınladım ama diğerlerini de hazırlayıp yayınlamak istiyorum. Umarım beğenirsiniz :) Sevgiler..
$sandalet.jpg $p6.jpg $p5.jpg $p4.jpg
Patik anlatımı burada.

Back