• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiffany&Co Yüzüklerimiz

denizbhrm

Hadi bu defa annene tutun bebeğim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
1.487
1.579
63
Heeyooo bir çok şeyimizi artık internetten bulup şak diye halledebilen yeni nesil gelinlere selam olsun efenim :KK3:

Genç kızlığımdan beri alyans ve tektaş araştıran bir hanım olaraktan, yıllardır gönlümde tek bir alyansın ve tektaşın hayali yatıyordu. Tiffany'nin imzası haline gelen o zarif taktaşı....
Sadece 2.5 dakikalık araştırma sonucu kararımızı verdik, Zorlu'daki Tiffany'den randevu aldık bu hafta. Gittiğimizde ölçülerimizi aldırıp ödemeyi yapıp siparişi vereceğiz :KK36:
Tiffany'nin internet sitesine bakın derim muhteşem tektaşlar var.
İşte benim tektaşım ve alyansım bunlar oluyor:

the-tiffany-setting-23281732e061808_1.01cttf_am_ac_x1b_SPM_R1.jpg
shared-setting-band-ring-16574635_934402_ED_M.jpg
Tektaşım 1 karat. Nişanlım 1.5 karat falan da alabilirsin dedi ama yohh dedim. Alyansım zaten pırlantalı.
Bu da beyimin alyansı:

elsa-perettistacking-band-ring-33566611_935196_ED_M.jpg
Çok süslü dimi? :KK53:

Heeyooo bir çok şeyimizi artık internetten bulup şak diye halledebilen yeni nesil gelinlere selam olsun efenim :KK3:

Genç kızlığımdan beri alyans ve tektaş araştıran bir hanım olaraktan, yıllardır gönlümde tek bir alyansın ve tektaşın hayali yatıyordu. Tiffany'nin imzası haline gelen o zarif taktaşı....
Sadece 2.5 dakikalık araştırma sonucu kararımızı verdik, Zorlu'daki Tiffany'den randevu aldık bu hafta. Gittiğimizde ölçülerimizi aldırıp ödemeyi yapıp siparişi vereceğiz :KK36:
Tiffany'nin internet sitesine bakın derim muhteşem tektaşlar var.
İşte benim tektaşım ve alyansım bunlar oluyor:

Eki Görüntüle 1622473
Eki Görüntüle 1622474
Tektaşım 1 karat. Nişanlım 1.5 karat falan da alabilirsin dedi ama yohh dedim. Alyansım zaten pırlantalı.
Bu da beyimin alyansı:

Eki Görüntüle 1622482
Çok süslü dimi? :KK53:
çok beğendim sade kaliteli ve çok şık buldum tiffany ürünü ben canlı hiç görmedim ankara da zen ariş altınbaş atasay kaff falan var ben tasarım da en cok ariş i begenıyorum beştaşımı zenden aldım uçak bileti için haha .güle güle kullan canım mutluluklar

çok beğendim sade kaliteli ve çok şık buldum tiffany ürünü ben canlı hiç görmedim ankara da zen ariş altınbaş atasay kaff falan var ben tasarım da en cok ariş i begenıyorum beştaşımı zenden aldım uçak bileti için haha .güle güle kullan canım mutluluklar
bu arada 1 karat en fazla olmalı tektaş bunun üstü anca çok iri yarı bayanlara yakışır ben çok ufak ellere sahibim tektaşı 0.50 0.60 arası alacağım dolar bıraz düşerse

istanbulda mağazası var canım ama daha önce cesaret edip girememiştim. bi bu markaya bayılıyorum bi de harry winston ama tiffany ağır bastı nedense, o mavi kutusu o kadar romantik ki :-)
beştaşlar çok güzel ya :KK24: artık doğurursam o zaman taktırıcam :KK53: atasay'ı çok beğeniyorum zeninkiler de çok özel tasarımlar.
aslında alyansımın yarısı pırlanta kaplı, tamamı kaplı olan bi model de var ama o kadarını isteyemedim utandım biraz.

bu arada 1 karat en fazla olmalı tektaş bunun üstü anca çok iri yarı bayanlara yakışır ben çok ufak ellere sahibim tektaşı 0.50 0.60 arası alacağım dolar bıraz düşerse
Bence de 1 karat ya da 1.5 karat ama büyük karatlar her ele yakışmıyor. sizinki gibi minyon tip ellerde yarım karatlıklar daha zarif ve şık duruyor.
benim ellerim biraz büyük ve parmaklarım uzun maalesef :KK43: o yüzden 1 karat tam oturdu benim parmağıma iri elli bir bayanım :KK17::KK23:

istanbulda mağazası var canım ama daha önce cesaret edip girememiştim. bi bu markaya bayılıyorum bi de harry winston ama tiffany ağır bastı nedense, o mavi kutusu o kadar romantik ki :-)
beştaşlar çok güzel ya :KK24: artık doğurursam o zaman taktırıcam :KK53: atasay'ı çok beğeniyorum zeninkiler de çok özel tasarımlar.
aslında alyansımın yarısı pırlanta kaplı, tamamı kaplı olan bi model de var ama o kadarını isteyemedim utandım biraz.
sen yazınca tıffany co sıtesıne baktım evet çok zarif ve güzeller ama fiyatları benim bütçeyi aşar dünya markası ünlülerin markası o yüzden marka değeri fiyatlara yansımış sen güle güle kullan canım bize zen ariş yeter

yarımtur begenmışsın ben de tamtur alacaktım ama zen deki görevli tanıdıkta çıkınca alma parmak ölçün değişince kullanamazsın dedi beni beştaşa yönlendirdi

sen yazınca tıffany co sıtesıne baktım evet çok zarif ve güzeller ama fiyatları benim bütçeyi aşar dünya markası ünlülerin markası o yüzden marka değeri fiyatlara yansımış sen güle güle kullan canım bize zen ariş yeter
Tabii biraz da birikimlerim sayesinde olacak ben gizli gizli para biriktiriyorum ilk maaşımı aldığımdan beri onu kattım öyle şak diye çıkarıp bir anda vermicez :) arişin tasarımlarına pek bakmadım ama zen pırlantalara bayılırım bi de atasay

Ne kadar guzeller Allah mutlu mutlu gunlerinizde takmayi nasip etsin. Keske benim nisanlim da boyle seyler alabilse, durumu o kadar kotu olmamasina ragmen bana aldigi tektas gozle gorulemeyecek kadar kucuktu.

Ne kadar guzeller Allah mutlu mutlu gunlerinizde takmayi nasip etsin. Keske benim nisanlim da boyle seyler alabilse, durumu o kadar kotu olmamasina ragmen bana aldigi tektas gozle gorulemeyecek kadar kucuktu.
Teşekkür ederim canımm, aramızda kalsın araba için ayırdığım parayı bu alyanslara verdim, artanını da eşime verdim tektaşa ödediğinden düşsün. aslında kabul ediyorum biraz kapris yaptım diyebilirim, adamcağız muayenehaneden kazanıp biriktirdiğinden ödedi tektaşı da. olsun canım benim, önemli olan seni seçip sana bi yüzük vermesi. hem ileride daha büyüğünü de alır. ikimize de mutluluklar..

Back