Chat programi galiba
Ne icin kullaniyormus seninki?
bi bilseeemhemde benden habersiz arkadaşlar whatsapp gibi bişi dedi . sordum kendisine 2 sene önce telefonu ilk aldıgımda meraktan indirdim hiç kullanmadım dedi ama arkadaş o program çıkalı kesin emin olmamakla birlikte 3-5 ay oldu diyor :18:
Googleden aratsana)
telefonun markası nehiçbi bilgi çıkmıyorki bugün çok denedim farklı farklı yerlere baktım hep yabancı sitelerden bilgi çıkıyor
telefonun markası ne
hiçbi bilgi çıkmıyorki bugün çok denedim farklı farklı yerlere baktım hep yabancı sitelerden bilgi çıkıyor
Yanina turkce kelimelerde ekliyordun dimi?
evet canım tabi herşekilde denedim bi türlü bulamadım. yeni çıkmış demekki çok bilgi olmadıgına göre bunun hakkıında :26: yalanmı söyledi yani bana şimdiiforumdan da kullanan yok demekki bu programııııı
İlk defa duydum ben
Zaten chat programlariyla pek isim olmazwatsup midir nedir
Neyine yetmiyormus
bende öyle ne whatsapp kullanırım ne bişi telefonum bile akıllı değil
hadi kullanıyosun haber niye vermiyosun 3. dünya savaşı çıkıcak gece
Benimki akilliinstagram face kk dan baska bisi kullanmiyorum sen onu iyice haşla gece kimbilir ne haltlar karistiriyor
yaaa hiç sorma ben sadece face kullanıyodum bana kapattırdı sonra kendi kapattı bende öyle saf tabi bişi kullanmıyo sanıyorum sonra bi araştırdım tango, twitter, instagram, foursqure falan çıktı onları da kapattı ben öğrenince. şimdi de bu çıktı haşlamakla kalmıcam artık çizmeyi aştııııne güzel seninki akıllıymış allah mutluluugunuz bozmasın inşallah
Saoloooo ne yapiyormus o hesaplarla? Bence guvrnme ona fazla
Ne isi var o hesaplarla? Hemde senden habersiz?
canım app Store dan arayınca böyle bi uygulama çıkıyor yani watsapp gibi bir şeymiş. Anladığımız anlamda bir chat değil. Tictoc chat yazınca resimdeki uygulama çıkıyor.ıphone 4s veya 4 :26:
canım app Store dan arayınca böyle bi uygulama çıkıyor yani watsapp gibi bir şeymiş. Anladığımız anlamda bir chat değil. Tictoc chat yazınca resimdeki uygulama çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?