Öncelikle herkese selamlar
31 yaşında 7 yıllık evliyim , evliligimizin ilk 4 yılında bebek düşünmedik ve bizi uyaran hic kimse olmadı sonrasinda yavas yavas bi eksiklik ve bizden sonra evlenip çocuğu olanları görünce ve artık ailelerinde uyarilariyla düşünmeye basladik tabi ha diyince veya isteyince hemen olmadigini 1 sene ugrastiktan sonra anladık. . Malesef..
sonrasinda hacettepede gürkan bey var
tüp bebek bölümünde ona gittik ve KESINLIKLE ASLA memnun kalmadik iki aşılama sürecim oldu baştan savmaydi ikiside .
sonrasinda tüp bebek için arastirma yaptığımızda Ahmet Erdem Mehmet Erdem hocalari bulduk ve Mehmet hocayla devam ettik hic bir sorun gorunmemesine ve herseyin iyi olmasına ve sürecimde de sıkıntı olmamasina ragmen 2.tup bebegi yaptirdik malesef olumsuz sonucu iki gün önce aldık. Doktorda dahil bizler umutluyduk fakat olmadı.
Tüp bebeği tekrar düşünmuyorum en azindan simdilik.
arastirdigima göre Ibrahim saracoglunun kürlerini deneyen ve sonucunda hamile kalan tanidiklarim oldugunu gördüm ve bu kürleri uygulamaya karar verdim umarim Diz çöküp hakkimizda hayırlısıni gönülden istedigimiz cigerimiz yana yana istedigimiz bebegimiz bizim icin hayırlı olur ve biran önce daha fazla aratmadan gelir İnşallah, ümitsizlik yok Şüphe yok en iyisini Rabbim bilir.
Şüphesiz en güzelini vermek için bekletiyordur...
"Sıkıntılı gönlümüzu sen biliyorsun Rabbim , yanan yuregimize MUJDELENMEYI nasip et.."