Tıbbi sekreterlik kursu

cceylann

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
39
0
merhaba arkadaşlar, tıbbi sekreterlik kursları hakkında bilgisi olan var mı?
yani kurs bittiğinde iş olanakları nasıl, iş bulabiliyomusn?
Önlisans matbaa mezunuym kursa gidip sertifika alıp hastanelerde rahatça iş bulabilirmiyim.
Bilgisi olan arkadşlar yardımca olursa sevinirm.

bildiğim kadarıyla iş garantisi olan bi kurs değil üni. de böyle bölüm var gibi hatırlıyorum eğer bölüm varsa sanmıyorum

merhaba canım eşimin kuzeni gitti böle bir tıbbı sekreterlık kursuna ve kurs gecen hafta persembe gunu bitti hemen hastaneye basvurmus pazrtesi gününden bu yana çalışmaya başladı üniversitede saglık kurumu işletmeciliği okuyan arkadaşlarım var ondan iş bulamazken o 1 hafta içinde yerleşti :KK34:

merhaba canım eşimin kuzeni gitti böle bir tıbbı sekreterlık kursuna ve kurs gecen hafta persembe gunu bitti hemen hastaneye basvurmus pazrtesi gününden bu yana çalışmaya başladı üniversitede saglık kurumu işletmeciliği okuyan arkadaşlarım var ondan iş bulamazken o 1 hafta içinde yerleşti :KK34:

peki eşinin kuzeni ne mezunuydu?

Torpili vardır bir yerden yoksa sırf sertifikası vardır diye girmemiştir.
Birsürü kursiyer var,ben rastlamadım daha sertifikası var diye işe girene.

ben büro yönetimi ve sekreterlik yeni adıyla yönetici asistanlığı mezunuyum. önlisans. ve kimse iş bulamazken ben krizde bile iş beğenmeyip onun ctesi var bunun servisi yok diye girmiyordum. şu anda da bi bankada çalışıyorum ve maaşım 2000tl üstü. ingilizcende varsa eğer bu maaşlara iş bulman çok rahat bence tabii kurumsal yerlerde. kurumsal olmayan yerlerde de 1000 tl ye falan çalışırsın gibi geliyor. kariyer.net tede bakarsan sekreterlik çok revaçta olan bir meslek ve sürekli aranıyor. çok rahat iş bulursun sekreter olarak. ama tıbbi kısmını bilemiyorum ben olsam hastanede çalışmak istemezdim cumarteside olduğu için ve brçok hastanenin servside olmadığı için. ama tabii terch meselesi.

arkadaslar ben anaokulu ögretmeniyim fakat calisma saatleri ve verilen maas cok düsük, gercekten yipratici bir is.
almanyada okudum. almancam cok iyi ingilizcem orta seviyede. sekreterlik,asistanlik ile ilgili alanlarda is ariyorum. duyaniniz olursa cok sevinirim yardimci olrusaniz

X